No SSO cookie

Aston Martin Vantage SP10 - o editie cu adevarat speciala

voteaza
(5/ 1)
Aston Martin Vantage SP10 - o editie cu adevarat speciala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Aston Martin Vantage SP10 este oferit pentru prima data cu o transmisie manuala in sase trepte, prima care echipeaza un motor V8.

 
 

Nu cu mult timp in urma, masinile sport si transmisiile manuale erau sinonime. Astazi este tot mai greu sa gasesti o masina de inalta performanta care sa fie echipata cu schimbator de viteze si cutie manuala, deoarece tot mai multi producatori opteaza fie pentru cutiile cu dublu ambreiaj, fie pentru cele manual-automate.

Aston Martin Vantage V8 S, care este derivatul mai agresiv, posedand 436 CP, al modelulul de baza V8, este unul dintre exemplele de mai sus, care poate fi comandat exclusiv cu transmisia manual-automata produsa in Anglia, Sportshift II 7sp.

Sau cel putin era, pana de curand, cand producatorul britanic Aston Martin a anuntat aparitia unei noi editii speciale, derivata tot din Vantage V8S, denumita SP10, creata special pentru celebrarea implinirii a 100 de ani de existenta si inspirata din activitatile sportive ale companiei, precum si din cursele GT4.
Si in tmp ce motorul de 436 CP, V8, a fost pastrat, acesta este oferit in tandem cu o cutie de viteze manuala standard, cu sase trepte si doar optional, cu una automata.

Disponibil in ambele variante de caroserie, atat coupe, cat si cabrio, SP10 va fi comercializat exclusiv pe teritoriul continental al Europei, aceasa insemnand ca pana si Marea Britanie va fi privata de aceasta editie speciala.

SP10 are un finisaj realizat intr-o culoare "Ceramic Grey MEtallic", in timp ce varianta decapotabila primeste pentru plafon culoarea "Titan Grey" si este dotat cu un set de jante realizate din aliaj, de 19 inci, cu un design unic, creat special pentru aceasta editie, etrieri de frana vopsiti in negru, un difuzor fata, unul pentru spate, realizat din carbon si lampi spate cu aspect clar.

In interior, negrul este culoarea dominanta, care este prezent atat in combinatia de piele naturala cu Alcantara, cusuta cu argintiu contrastant, cat si la nivelul consolei centrale, care este finisata in "Piano Black".

Echiparea standard include un "Premium Audio Sound System" de 750W, scaune actionate electric, sistem de navigatie prin satelit, cruise control si conexiunea pin Bluetooth a telefonului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2796 :: 22.13MB