No SSO cookie

Aston Martin Vantage GT4 pentru directorul companiei

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin Vantage GT4 pentru directorul companiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Directorul de design Aston Martin a primit un Vantage GT4 preparat pentru competitie.

 
 
Marek Reichman, directorul de design al companiei Aston Martin va concura, pentru prima data, cu un model special preparat, Vantage GT4, special pregatit pentru intrecerea automobilistica Aston Martin GT4 Challenge of Great Brittain.


Reichman a mai concurat in automobilism, desi pana acum a luat parte doar in cadrul intrecerilor dintre cluburile de masini de epoca. Aceasta va fi prima data cand va intra in concurenta cu "baietii grei" din liga superioara, si o va face cu o masina unicat. Reichman va imparti atributiile competitionale cu Chris Porrit, seful departamentului de inginerie al aceleiasi companii, Aston Martin.


Porrit a mai pilotat modelul Vantage GT4, desi cele mai multe participari le-a avut pe circuitul de la Nurburgring. Iar daca a fost in stare sa stapaneasca masina pe circuitul supranumit "Iadul Verde", cu siguranta nu va avea probleme nici in Marea Britanie. Asta nu inseamna ca va participa la o competitie gen floare la ureche, deoarece la startul competitiei Aston Martin GT4 Challenge sunt aliniati destul de multi piloti profesionisti, cu un renume in sportul auto.
Cursa va avea loc pe circuitul Oulton Park, sambata, 21 august.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1865 :: 19.27MB