No SSO cookie

Aston Martin V12 Zagato iese pe pistă

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin V12 Zagato iese pe pistă
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru prima dată, Aston Martin V12 Zagato participă la o competiţie oficială.

 
 

În timp ce succesiunea normală este cea clasică: se construieste maşina, se lansează, intră pe piaţă şi apoi se produce un derivat din versiunea de bază care să participe în competiţiile sportive, iată că după exemplul Lexus LFA, urmează Aston Martin V12 Zagato.  Ce este invers la cele două modele? Mai întâi au fost lansate sub formă de concept, apoi ambele au fost duse la Nürburgring, iar la final, ajung pe piaţă sub forma finală, comercială.

Aston Martin V12 Zagato ia aşadar parte la cursa de anduranţă VLN (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring), în timp ce participarea în Indz 500 şi Monaco Grand Prix este în pregătire. Reamintim că Aston Martin V12 Zagato a fost lansat in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

 

Cum s-a comportat Zagato la Nürburgring chiar nu are nicio importanţă, deoarece cursa a avut un caracter pur profesional, ideea fiind realizarea ultimelor reglaje. Însă vă vom spune, supercarul a terminat doar cinci tururi, înainte de a se retrage la standuri.  Nu este chiar o problemă, deoarece coechipierii de marcă au înregistrat chiar şi un loc secund în clasă, pentru un Vantage V8 de fabrică, iar Zagato se va întoarce pe circuit luna viitoare pentru un asalt suprem în tandem.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1495 :: 17.78MB