No SSO cookie

Aston Martin este scos la vanzare

voteaza
(5/ 1)
Aston Martin este scos la vanzare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta veste care a socat lumea auto. Cine ar putea sa achizitioneze celebrul producator auto britanic?

 
 

La inceputul acestei luni au aparut anumite zvonuri conform carora producatorul auto britanic, Aston Martin, ar urma sa fie vandut. Actionarul majoritar, Investment Dar ar fi scos la vanzare toate actiunile companiei.

Printre cei interesati s-au numarat Mahindra & Mahindra si Toyota. Totusi, cei de la Toyota nu au facut si alti pasi si in cursa ar fi ramas doar Mahindra & Mahindra. Desigur, cand lumea a fost intrebata de aceste planuri, au existat negatii peste negatii. Un lucru total asteptat in momentul in care vorbim de o tranzactie astronomica.

Acum insa, cei de la The Financial Times au confirmat ca actionarul majoritar este in discutii cu cei interesati de achizitionarea Aston Martin. Cea mai mare suma pare sa fie oferita de Mahindra & Mahindra, pe locul doi clasandu-se grupul InvestIndustrial.

Mahindra & Mahindra este cel mai mare producator de tractoare la nivel mondial, dar detine si o divizie auto prezenta in India. In plus, cei de la Mahindra & Mahindra au achizitionat anul trecut SsanYong, un producator auto coreean si au mai dorit sa cumpere Jaguar si Land Rover in 2008 insa au pierdut in fata rivalilor de la Tata Motors. Un interes a fost manifestat si pentru Saab. Stim cu totii insa cum s-a finalizat acea poveste si prin cate probleme s-a scaldat producatorul auto suedez.

Cei de la InvestIndustrials desi nu au oferit cea mai mare suma, vin cu o propunere interesanta. Un parteneriat tehnic cu Mercedes. Desigur, acest lucru ar fi foarte util pe termen.

Ramane sa vedem cum se va finaliza aceasta situatie. Actionarul majoritar trebuie sa aleaga fie mai multi bani si un viitor sumbru pentru Aston Martin, fie mai putini bani dar un viitor optimist.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1875 :: 17.78MB