No SSO cookie

Aston Martin Cygnet vrea sa termine pe podium Eco-Rally

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin Cygnet vrea sa termine pe podium Eco-Rally
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In acest weekend va avea loc Eco-Rally Bridgestone.

 
 

Handcrafted "baby Aston", care emite doar 116g/km si are un consum de combustibil de 4.1 l/100km, se califica fara probleme pentru un loc pe grila  Eco-Rally.

Condus de pilotii care au concurat la Le Mans, Darren Turner si  Dave King, Aston Martin va merge de la Exeter College Oxford pana la Mall, in Londra. Dave King crede ca ar putea fi singura sansa sa-l bata pe  Darren Turner. El a declarat de asemenea ca: "Cygnet este mica, cu emisii reduse de CO2, dar cu  stilul si maiestria unei  masini de lux."
La randul sau, Darren Turner a spus: "Am fost un fan al Cygnet de la inceput. Este o masina de oras usor de manevrat si de parcat si este distractiv sa o conduci."

Raliul  va reuni cele mai eficiente vehicule din lume si echipe, printr-o initiativa numita "Start", inspirata de Alteta Sa Regala Printul de Wales intr-o celebrare a traiului eco-friendly.

Unul dintre cele doua Aston Martin Cygnet prezente la acest eveniment este vopsit in albastru Seychelles, aceeasi culoare ca Aston Martin DB6 Mark II Volante condus de Ducele si Ducesa de  Cambridge la Nunta Regala.

Ca masina de sprijin, cel de-al doilea Cygnet va fi vopsit intr-un super vizibil "Flouro Orange", in semn de recunoastere al lui Tom Dixon, un designer din Londra.

Eco-rally Bridgestone porneste de la Broad Street, Oxford la ora 10 pe data de 31 iulie si se termina la 14:30, la Mall in Londra, intre Palatul Buckingham si Trafalgar Square.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3096 :: 22.18MB