No SSO cookie

Aro intentioneaza extinderea colaborarii sale cu Polonia

voteaza
(0/ 0)
Aro intentioneaza extinderea colaborarii sale cu Polonia
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialităţile poloneze s-au arătat interesate de noile autovehicule cu destinaţie militară Aro Dragon, produse la uzina de la Câmpulung Muscel, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]„Aro a colaborat intens cu partea poloneză, având un acord bilateral cu societatea Damis, care este importatorul Aro în Polonia şi furnizorul uzinei din Câmpulung pentru motoarele produse de Andoria. Pînă în prezent, colaborarea dintre cele două companii se rezuma numai la vehiculele de producţie civilă, însă acum se doreşte extinderea colaborării şi pentru vehiculele militare”, a declarat, în exclusivitate pentru www.maşini.ro, Liviu Pop, director de marketing al Aro.
Delegaţia care a vizitat Aro a fost compusă din demnitari ai Ambasadei Poloniei la Bucureşti, din conducerea companiei Andoria, furnizoare de grupuri motopropulsoare pentru Aro, şi ai firmei Damis, importatorul vehiculelor Aro pe piaţa poloneză.
[poza2s]Cu această ocazie, oficialităţilor poloneze le-au fost prezentate 3 autovehicule Aro Dragon, echipate cu motoare Andoria şi cutii de viteze Eaton, de origine poloneză. În plus, specialiştii de la Aro au prezentat soluţiile tehnice dezvoltate în cadrul programului CESAR Aro, precum şi noua gamă de automobile Aro 24/32 echipate cu motoare turbodiesel Andoria (Euro 2 şi Euro 3).
De asemenea, Aro îşi anunţă participarea şi la Târgul Naţional „Automobil 2003”, manifestare care se desfăşoară la Piteşti, în intervalul 21-25 mai şi care, în acest an, a ajuns la a 10-a ediţie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

aro a fost o marca de succes si este. au fost masini foarte bune si sunt si in continuare . stiu ei ce fac polonezii stiu ca aro este o masina super si de acea vor si ei modelul

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 17.76MB