No SSO cookie

Aro a realizat primul prototip de off-road destinat pietei americane

voteaza
(0/ 0)
Aro a realizat primul prototip de off-road destinat pietei americane
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul proprietar Aro, compania Cross Lander, a produs la Câmpulung primul prototip al modelului care urmează a fi vândut pe piaţa americană, Cross Lander 244X, pentru care sunt estimate într-o primă fază, vânzări de circa 6000 - 10.000 de unităţi.

 
 
[poza1s] "Avem un număr de o sută de dealeri în SUA, situaţia comenzilor indicând un total de circa 2.000 de unităţi. Acesta este doar începutul", a afirmat, miercuri, preşedintele Cross Lander, John Perez. Noul Cross Lander 244X este un autoturism de teren care va păstra designul consacrat al modelelor Aro 244. Vehiculul va fi echipat cu motor Ford de 4 litri, cu 6 cilindri în V, transmisia fiind manuală în 5 viteze. Primul off-road fabricat în urma procesului de privatizare al uzinei muscelene va disponibil la un preţ de 17.900 dolari. [poza2s]Preşedintele Cross Lander a precizat că, autoturismele Aro vor putea pătrunde pe cea mai mare piaţă auto din lume, cifrată la 17 milioane de vehicule vândute anual, în ciuda concurenţei unor mărci de prestigiu, precum Ford, Toyota sau General Motors, care deţin cote importante în piaţă. Succesul Cross Lander se bazează pe faptul că acest produs se plasează într-o nişă de piaţă unde nu pot pătrunde foarte mulţi producători deoarece nu pot fabrica un Off - road cu o asemenea motorizare, solid şi la un preţ mai mult decât competitiv. [poza3s]Cross Lander mai deţine o fabrică de asamblare Aro în Brazilia, autoturismele fabricate aici urmând să fie livrate pe piaţa din America de Sud. Acestă soluţie a fost aleasă deoarece maşinile importate din Romania ar avea taxe vamale ridicate (de exemplu în Mexic taxele vamale aferente sunt de 70%). Cross Lander a încheiat luna trecută un acord cu Guvernul Român pentru cumpărarea Uzinei ARO, compania intenţionând o primă investiţie de 12 milioane dolari pentru creşterea capacităţii de producţie a uzinei de la Câmpulung.

 

Cuvinte cheie:
Aro |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de Anonim

cine sa le mai cumpere daca guvernul afacut impozitul pe un an la un aro de 20 milioane lei vechi

scris de Anonim

numai minicuini, nimeni nu face nimic nici acum la c-lung

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 22.09MB