No SSO cookie

Argint pentru Romania in cadrul cursei „Budapest 12 hours”

voteaza
(0/ 0)
Argint pentru Romania in cadrul cursei „Budapest 12 hours”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul de curse James Emmett a trecut al doilea linia de sosire a competiţiei „Budapest 12 hours” la volanul unui Porsche 997.

 
 

Pilotul britanic la cursa de la Hungaroring, a reprezentat în competiţie România, iar Băneasa Shopping City a susţinut participarea lui în Ungaria.

 

„Mi-am dorit sa particip la acest eveniment şi am început să mă antrenez pentru această competiţie încă din martie. Participarea în cursă nu era deloc sigură, maşina Porsche 997 Cup a apărut foarte târziu, miercuri înainte de cursă şi nu ar fi fost posibilă dacă nu ar fi fost partenerii mei Băneasa Shopping City, Equest Logistic şi Trion Z”, spune James Emmett.

 

James concurează în România din anul 2006 sub o licenţă FIA emisă de Clubul Auto Român. Timp de 12 ani, înainte de 2006, James şi-a perfecţionat calităţile de pilot în cursele de carting din Marea Britanie.

 

În România, a concurat în campionatul de Viteză pe Traseu Montan, obţinând rezultate şi timpi individuali buni la volanul unu Renault Clio. Aceste performanţe au fost câte se poate de impresionante devansând maşini mult mai performante, cum ar fi: Mitsubishi Evo sau Subaru Impreza. James a obţinut podiumul la general în categoria A din cadrul Campionatului Naţional.

 

Continuând succesele înregistrate în România, James s-a înscris în competiţii internaţionale de touring şi GT conducând un Mitsubishi EvoX şi un Porche GT3, cu care a şi debutat în cadrul competiţiei Bucharest Challenge în 2008.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2111 :: 17.78MB