No SSO cookie

Argentina ii obliga pe producatorii auto sa exporte vinuri, alune si mancare pentru gaini.

voteaza
(0/ 0)
Argentina ii obliga pe producatorii auto sa exporte vinuri, alune si mancare pentru gaini.
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele argentinian, Cristina Fernandez de Kirchner, revolutioneaza tranzactiile de pe piata auto a tarii sale.

 
 

Vrei sa vinzi masini in Argentina? Pregateste-te sa intri in afacerile cu vin, Sau in afacerile cu orez, alune, mancare pentru gaini, biodiesel sau industria imbutelierii apei minerale. Sau daca nimic din lista nu te tenteaza, cauta ceva ce ti s-ar potrivi, insa sa presupuna afaceri de valoare si mai ales sa presupuna import-export.

Ce inseamna toate acestea? Presedintele argenitinian, Cristina Fernandez de Kirchner (foto), a legiferat un program ce urmareste marirea exporturilor si ridicarea economica a tarii, cerand producatorilor auto sa contrabalanseze, dolar pentru dolar, importurile auto de pe piata argentiniana, cu exporturile altor produse autohtone.

Insa in timp ce planul are succes si, cu siguranta, va ridica economia si va mari exporturile argentiniene, unii experti sunt nelinistiti din cauza impactului pe care-l va avea acesta asupra pietei auto. Marcos Ferrario, unul dintre economistii care tin sub observatie piata auto argentiniana, a declarat pentru Bloomberg: "Este foarte dificil sa contrabalansezi importul masnilor delux, care costa in jur de 150.000 $, fiecare, cu vanzarile de vinuri sau de masline."

Dar atat timp cat piata auto din Argentina este intr-o continua crestere, ajungand la cifre de genul 30% pe an, ne putem astepta ca producatorii auto sa faca tot posibilul sa-si pastreze punctele de desfacere ticsite de vehicule. Desi, privit pe termen lung, este un plan aproape imposibil de sustinut, trebuie apreciat curajul unei femei de a pune piciorul in pragul unei lumi care apartine, in majoritate, barbatilor, laolalta cu punerea intereselor tarii sale, inaintea oricaror altora. Poate cineva ar avea ceva de invatat din asta si la noi in Romania!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

asta este o mare prostie, fiecare cu domeniul lui de ce sa-l obligi sa faca si altceva...

scris de sims

bravo, un presedinte cu viziune

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1649 :: 22.11MB