No SSO cookie

Argentina este de acord să permită importurile Hyundai si Kia pentru arahide

voteaza
(0/ 0)
Argentina este de acord să permită importurile Hyundai si Kia pentru arahide
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Troc la nivel înalt: maşini contra alune, vin, biodiesel şi făină de soia.

 
 

Saga exporturilor din Argentina pentru importuri continuă cu producatorul sud-coreean Hyundai, care a fost de acord să exporte alune, vin, biodiesel şi făină de soia pentru a compensa 91 milioane dolari SUA (64 milioane de euro) care se adaugă la deficitul comercial al Argentinei.

Companiile partenere/filialele Kia au fost de acord să exporte mărfuri pentru a compensa contribuţia lor.
Deficitul din America de Sud de  6 miliarde USD (4.19 miliarde €) a făcut ca un distribuitor Porsche să fie de acord să exporte produse viticole şi  măsline, în timp ce alte oferte similare au fost discutate cu producatorii auto Chery, GM, Peugeot-Citroen, Alfa Romeo, Mercedes- Benz, Volkswagen, Fiat şi Ford.

În perioada ianuarie-aprilie a crescut  cererea consumatorilor pentru bunuri străine până aproximativ 38%.  Guvernul argentinian are o politică protecţionistă şi a refuză importurile  firmelor care nu au fost de acord cu exportul în contrapartidă.

O sursa confidenţială din industria auto a declarat pentru Financial Times:
"În decembrie, toţi  importatorii auto au trebuit să reducă importurile cu 20 la suta, comparativ cu dec. 2010, pentru că pur şi simplu la vamă nu au mai lăsat sa treaca nici un vehicul.”

Hyundai este de aşteptat să câştige un excedent de 55 milioane US $ (38 milioane de euro) în 2012, datorită acordului făcut de SUA cu guvernul federal din Argentina, în valoare totala de 157 milioane dolari (110 milioane €).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2474 :: 22.11MB