No SSO cookie

Americanii primesc Beetle R Cabrio

voteaza
(5/ 1)
Americanii primesc Beetle R Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Chicago Auto Show: Volkswagen adauga Beetle Cabriolet R-Line la oferta sa pentru SUA.

 
 

Dupa CC, Beetle coupe, Tguan si Touareg, Beetle Cabrio este cel de al cincilea model care se alatura ofertei inscriptionate cu logo-ul "R" din aliniamentul Volkswagen pentru piata din SUA.

Beetle Convertible R-Line, cum este denumit pe piata americana, care a fost prezentat astazi la Chicago Auto Show, are la baza modelul de 200 CP Turbo si vine cu o lunga lista de echipamente extra.

Exteriorul este binecuvantat de jante din aliaj, de 19 inci, incaltate cu anvelope cu profil mic all-season, care potrivit companiei germane, maresc manevrabilitatea masinii Turbo. Un "R" pe grila frontala si lampi fata cu bi-xenon si lumini de zi LED, sunt celelalte ingrediente care-l diferentiaza de versiunea de baza.

Interiorul se remarca prin volanul cu partea inferioara plata, corespunzator R-Line, pedale din aluminiu, tapiterie din piele, ornamente pentru praguri realizate din otel inoxidabil, cu logo-ul "R" prezent si un finisaj metalic pentru plansa de bord.

Echipamentul standard include accesul fara cheie si pornirea motorului din buton, sistemul de navigatie RNS 315 si un sistem audio ultra performant, pe zece canale, Fender Premium Audio System, cu opt difuzoare, un subwoofer in spate si amplificator de 400 W.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2780 :: 22.17MB