No SSO cookie

Amenzi mai mari pentru autoturismele fara cauciucuri de iarna

voteaza
(5/ 1)
Amenzi mai mari pentru autoturismele fara cauciucuri de iarna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Se maresc amenzile pentru conducatorii auto prinsi conducand fara anvelope de iarna cu 4.5% fata de anul trecut.

 
 

Soferii care conduc autoturisme fara anvelope de iarna pe un drum cu zapada, gheata sau polei risca sa plateasca in aceasta iarna amenzi mai mari cu 4,5% fata de anul trecut, datorita creşterii salariului minim de la 670 la 700 ron, in functie de care se calculeaza valoarea unui punct de amenda.

Deoarece valoarea unui punct de amenda este de 10% din valoarea minima pe economie care este in prezent de 700 ron, aceste amenzi pentru lipsa anvelopelor de iarna va fi de la 630 pana la 1400 ron.

Schimbarea anvelopelor de vara cu cele de iarna nu trebuie asteptata pentru o anumita perioada de timp, asa cum majoritatea conducatorilor de autoturisme cred ca numai de la data de 1 noiembrie se poate face acest lucru, ci trebuie efectuata in functie de conditiile meteorologice.

Desi primii fulgi de ninsoare sunt intre-adevar anuntati pentru luna noiembrie va recomandam calduros sa va achizitionati din timp anvelope de iarna (sau se le scoateti pe cele de anul trecut la lumina) si sa le montati pe autoturismul dvs. pentru a evita vreo amenda in urmatoarea perioada.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2086 :: 22.17MB