No SSO cookie

Ambasadorul Statelor Unite in Croatia intampinat de echipa Chevrolet la lansarea modelului Trax din Zadar

voteaza
(0/ 0)
Ambasadorul Statelor Unite in Croatia intampinat de echipa Chevrolet la lansarea modelului Trax din Zadar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proiectul One World Futbol şi Chevrolet au intrat in parteneriat pentru a le transmite bucuria adusa de fotbal tinerilor din intreaga lume.

 
 

Saptamana aceasta, Chevrolet Europe a avut placerea de a intampina un oaspete foarte special la lansarea europeana pentru media a nou-noutului SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax: Kenneth Merten, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Republica Croatia.

Invitatul VIP a fost intampinat de Vijay Iyer, director de comunicare in cadrul Chevrolet şi Cadillac Europe, care i-a prezentat programul organizat de Chevrolet pentru jurnaliştii europeni pe Coasta Dalmata. De asemenea, Iyer i-a inmanat ambasadorului o editie speciala aurie a mingii One World Futbol, practic indestructibila.

„Suntem incantati de faptul ca Chevrolet a ales Croatia şi in special aceasta frumoasa regiune de coasta - Zadar - ca destinatie pentru lansarea celui mai nou SUV” a declarat ambasadorul Merten. „Sustinerea comunitatilor din aceasta tara este foarte importanta pentru mine şi pentru intregul personal al ambasadei S.U.A. din Croatia, de aceea apreciem acest cadou.”

„A fost o onoare pentru noi sa il avem pe ambasadorul Merten alaturi şi sa ii putem prezenta culisele evenimentului,” a declarat Vijay Iyer. „De asemenea, dorim sa ne exprimam recunoştinta fata de ambasada S.U.A din Republica Croatia pentru adaugarea unui autovehicul Chevrolet Volt in flota lor auto.”

Chevrolet va intampina aproximativ 1000 de jurnalişti şi dealeri din intreaga Europa in oraşul Zadar. Aceştia vor avea posibilitatea de a se familiariza indeaproape cu noul SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax in cadrul unei prezentari interactive. Trax este cel mai nou model din portofoliul Chevrolet.

Chevrolet s-a angajat sa doneze 1,5 milioane de mingi One World Futbol practic indestructibile pe parcursul a trei ani, printr-o retea de organizatii care lucreaza cu comunitati dezavantajate din toata lumea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2103 :: 22.17MB