No SSO cookie

Amanet auto, soluția ta pentru rezolvarea rapidă a problemelor financiare

voteaza
(0/ 0)
Amanet auto, soluția ta pentru rezolvarea rapidă a problemelor financiare
Noutati-auto · ·
Nota utilizator
0.0

Întotdeauna pot apărea în viața noastră urgențe care să necesite sume de bani de care nu dispunem în acel moment, prietenii nu ne pot ajuta cu ele și nici timp pentru a aplica pentru un credit bancar nu avem. Sau poate acesta nu ne-ar fi aprobat.

 
 

Totodată, în mediul de business, lipsa lichidităților este o problemă cu care antreprenorii se pot confrunta periodic, întâmpinând dificultăți în plata salariilor la timp, a furnizorilor, a chiriei sau a altor cheltuieli neprevăzute.

Există însă o soluție pentru toate: amanetul auto, modalitatea de a transforma automobilul, un pasiv, în rezolvarea problemelor Dvs.

Cu o vechime de 7 ani pe piața din România, la început grupul de firme IFN Împrumut Com SA, acordam credite pentru nevoi personale. Patru ani mai târziu, ne-am hotărât să ne extindem serviciile. Piața o cerea. Băncile acordau tot mai greu credite și împrumuturi, așa că ne-am decis să simplificăm procedurile, dar și să extindem serviciile. Prin urmare, în 2013, am ales să oferim și servicii de tip amanet, pentru ca un an mai târziu, prin prisma cererii tot mai mari a clienților, să ne perfecționăm pe împrumuturile cu garanții precum autoturismele, camioanele, motocicletele sau atv-urile. Această posibilitate a apărut din cauza crizei de lichidități resimțită tot mai acut pe piață, mașina fiind singurul pasiv cu ajutorul căreia ar fi putut fi acordate împrumuturi substanțiale, rapid.

Tot în 2014, am deschis două parcuri auto pentru păstrarea în siguranță a mașinilor aduse ca garanție, dotate cu camere de luat vederi și administrate de specialiști în evaluarea cât mai corectă a acestor bunuri.

De la intrarea noastră în domeniul amanetului de tip auto, ne-am adaptat rapid cerințelor și nevoilor clienților noștri. Suntem acreditați de către Banca Națională a României, iar activitatea noastră este reglementată de legile în vigoare. La noi, clientul și bunul său beneficiază întotdeauna de toată protecția.

Ce este și cum funcționează acest tip de împrumut

Împrumutul de tip amanet auto este un serviciu financiar adresat atât persoanelor fizice, cât și celor juridice. Spre deosebire de bănci sau de alte instituții financiare, în acest caz, documentația necesară obținerii unui împrumut este minimă, fiind necesare doar buletinul, actele mașinii și, desigur, autovehiculul pe care clientul îl lasă ca garanție.

De regulă, împrumuturile de tip amanet se încheie pe o perioadă de 30 de zile, cu un comision de 3,6% pe lună. Aceste zile sunt urmate de alte câteva de grație, în general 14, stabilite în momentul închiderii contractului. Totodată, clienții mai au posibilitatea de a prelungi termenul cu încă 30 de zile, achitând doar comisionul pentru luna precedentă.

După ce clienții sună și se face o evaluare telefonică, prealabilă a autoturismului, se stabilește suma pe care o pot primi, care poate fi de până la 75% din valoarea mașinii, în funcție de an și de aspect. Ulterior, clienții se deplasează la sediul SC. Amanet Auto SRL, din Pache Protopopescu, pentru evaluarea fizică a mașinii și semnarea contractului. După ce sunt predate actele, dar și ambele chei ale mașinii, aceasta este fotografiată atât la exterior, cât și la interior, plus kilometrajul. După ce este parcată, este acoperită cu o prelată care să o protejeze. Întreaga operațiune durează circa 30 de minute, după care clientul poate pleca cu suma obținută pe autoturism.

În plus, pe toată durata în care mașina este reținută în parcul auto, clienții au acces la monitorizarea video, pentru a se asigura că autoturismul lor este așa cum l-au lăsat.

Returnarea autoturismului se face după achitarea creditului (împrumut + comision).

În cazul în care nu mai există posibilitatea de a restitui împrumutul, clienții au acces la mașină cu posibili cumpărători.

Clienții Amanet Auto

De-a lungul timpului, am devenit un partener de încredere al micilor și al marilor antreprenori, dar și al persoanelor fizice.

Printre altele, suntem bucuroși că am fost de ajutor pentru un client de-al nostru, care a intrat în lumea afacerilor cu un mic SRL cu obiect de activitate comerțul, ce s-a extins ulterior, deschizând mai multe magazine în marile orașe din țară, reușind să își creeze un adevărat brand pe piața românească.

Pe tine cu ce te-am putea ajuta? Scrie-ne care este problema ta și împreună vom găsi rezolvarea!

SC Amanet Auto SRL

Bd. Pache Protopopescu nr. 34 Sector.2 București , Romania

CUI: 32914790 - J40/3043/2014

0723.444.200    0765.444.200

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Drive Test

  • Renault Clio Iconic 1,5 dCi EDC

    Renault Clio Iconic 1,5 dCi EDC

    Renault Clio a trecut prin mai multe modificări estetice de-a lungul timpului, acum fiind un model supermini șic, dar rafinat. Ca orice autoturism din acest segment este un model practic, suficient de mare pentru patru adulți și cu o capacitate de încărcare potrivită pentru o sesiune săptămânală de cumpărături.

  • Toyota Avensis Luxury 2.0 D-4D

    Toyota Avensis Luxury 2.0 D-4D

    Dedicarea japonezilor către publicul european arată interesul acestora pentru o poziție cât mai bună a vânzărilor în segmentul D, o viziune foarte bine definită de către modelul actual al Avensis, care le garantează că își vor atinge scopul datorită numeroaselor modificări aduse automobilului pentru a îl aduce în zona modernă.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1941 :: 18.69MB