No SSO cookie

All-Electric Lincoln Continental pentru anul 2025

voteaza
(0/ 0)
All-Electric Lincoln Continental pentru anul 2025
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un concept electric pentru viitor, prezentat de studentii Colin Bonathan si Cha Jeeho

 
 

La Salonul Auto de la Detroit 2012, care se incheie astazi, 22 ianuarie, studentii de la Universitatea Lawrence Tech  au venit cu o propunere proprie: un model la scara 1:4  a unui  Continental pur-electric pentru anul 2025.

Acest model sedan de lux este opera a doi studenti la Lawrence Tech University, Colin Bonathan si Jeeho Cha si a fost aprobat de catre Ford Motor Company.

Totul a inceput in vara anului 2011, cand Bonathan si Cha au venit cu planuri pentru un concept Lincoln, ca parte a proiectului lor de licenta in designul de transport. Universitatea a declarat ca oficialilor Ford le-a placut conceptul atat de mult incat au comandat modelul la scara 1:4 pentru evenimentul de la Detroit.

Bonathan, care a fost responsabil pentru designul exterior, spune ca a inceput prin alegerea lungimii ampatamentului apoi a amplasat pasagerii, sistemul electric si alte componente.

Cha, partenerul sau, a creat interiorul modelului electric Lincoln. A fost primul sau proiect al unei cabine de automobil. "Imi place mai mult acum sa fac interioarele. Nu e doar o forma, ci mai multe forme care trebuie imbinate intr-un mod coerent.. Exista mai multe probleme care au trebuit rezolvate", a declarat Cha.

Iata cateva imagini din diferite faze ale proiectului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2970 :: 17.81MB