No SSO cookie

Alianta Renault/Nissan va da roade în urmatorii doi ani

voteaza
(0/ 0)
Alianta Renault/Nissan va da roade în urmatorii doi ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alianţa Renault/Nissan va aduce profit membrelor sale în următorii doi ani, a estimat preşedintele grupului francez, Louis Schweitzer, precizând că primele rezultate ale colaborării vor veni în urma vânzărilor, informează autoactu.com.

 
 
[poza1s]“Ne vom îndrepta mai pregnant către profit cu primele motoare şi platforme comune, în următorii doi ani care vor urma", a declarat Louis Schweitzer, adăugând că şi Nissan va beneficia de avantajele parteneriatului datorită volumelor de vânzări adiţionale de maşini Nissan care vor apărea pe pieţele europene.
Renault îşi menţine, cu această ocazie, obiectivul de vânzări de 4 milioane de vehicule, cu precizarea că acest obiectiv nu va fi afectat de o piaţă cu comportament anormal până în anul 2010.
Scweitzer a precizat că livrarea celor 4 milioane de vehicule estimate se împarte în 3 milioane pentru marca Renault, 500.000 de unităţi pentru marca românească Dacia, membră a grupului, alte 500.000 de unităţi provenind de la Renault Samsung, marca din Coreea ce aparţine producătorului francez.
[poza2d]În ceea ce priveşte eşecul comercial al modelului Avantime, un coupe din clasa superioară, decizia grupului a fost de a sista producţia acestuia, fapt ce a implicat închiderea unei uzine a companiei Matra Automobile, unde modelul menţionat era asamblat.
De asemenea, Scweitzer a recunoscut că şi vânzările limuzinei de lux Vel Satis sunt inferioare previziunilor, cauza principală pentru neatingerea estimărilor fiind publicul cumpărător care ezită în obiectivarea alegerii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1776 :: 17.76MB