No SSO cookie

Alfa Romeo va realiza un SUV pe baza noului Grand Cherokee

voteaza
(0/ 0)
Alfa Romeo va realiza un SUV pe baza noului Grand Cherokee
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alfa Romeo lucreaza la dezvoltarea unui nou SUV, acesta va folosi aceasi platforma ca si noul Jeep Grand Cherokee. Italienii doresc sa lanseze noul model inainte de a reveni in SUA in anul 2013.

 
 
Alfa Romeo se afla deja la un nivel avansat in ceea ce priveste realizarea unui rival pentru modelul BMW X3. Acesta se bazeaza pe platforma C cu tractiune integrala de la Fiat. Noul SUV bazat pe Grand Cherokee va fi un rival pentru X5.

Harald Wester, seful departamentului de dezvoltare a declarat ca Alfa Romeo va lansa in 2012 un succesor pentru modelul 159, iar la scurt timp un SUV compact. Anul 2013 va marca lansarea unui nou model Spider, iar la scurt timp dupa aceea va fi lansat SUV-ul mai mare care va concura cu BMW-ul X5.

Cu toate ca informatiile nu au fost confirmate de catre oficiali, surse din interiorul companiei au declarat ca noul model va folosi aceasi platforma ca si noul Grand Cherokee, platforma dezvoltata de catre Daimler Chrysler pentru modelele M, GL si R Klasse. Scopul principal al celor de la Alfa Romeo este sa comercializeze 350.000 de unitati, fata de 120.000 de unitati in 2009. Modelele Alfa Romeo vor fi disponibile in SUA prin intermediul reprezentantelor Chrysler.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2281 :: 17.78MB