No SSO cookie

Alfa Romeo va lansa la Paris doua propulsoare noi

voteaza
(0/ 0)
Alfa Romeo va lansa la Paris doua propulsoare noi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alfa Romeo va prezenta anul acesta la Salonul Auto de la Paris doua propulsoare noi pentru modelul Giulietta. Italienii s-ar putea totusi sa aiba si alte surprize tinand cont de faptul ca anul acesta Alfa Romeo implineste 100 de ani.

 
 
Alfa Romeo a declarat ca Paris va consemna lansarea unor propulsoare noi pe benzina si diesel pe noul hatchback Giulietta. Italienii vor prezenta la Paris noul propulsor 2.0 JTDM de 140 CP si cel pe benzina de 1.4 litri de 170 CP. Cel din urma este dotat cu transmisia automata Alfa TCT.

Atunci cand modelul Giulietta este dotat cu propulsorul 2.0 JTDM, acesta are un consum mediu de 4.5 litri/100 km si emisii de 119 g CO2/km.

Modelul dotat cu propulsorul de 1.4 litri primeste si noua transmisie TCT, aceasta fiind disponibila si pe modelul diesel de 2.0 litri de 170 CP. Transmisia automata ofera un raspuns mai bun al acceleratiei si este disponibila cu sistemul start/stop. Acesta reduce consumul de carburant si emisiile.

Alfa Romeo
va prezenta la Paris si modele MiTo sportive si noile modele Alfa Romeo 159 facelift sedan si combi. Cele din urma au fost lansate in luna mai.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1775 :: 22.18MB