No SSO cookie

Administratia Obama cumpara vehicule hibrid

voteaza
(0/ 0)
Administratia Obama cumpara vehicule hibrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Actiunea statului american de a achizitiona flote de vehicule hibrid, nu este decat un compromis penrtu a sprijini o tehnologie care ramane necompetitiva.

 
 
Guvernul american este, cu siguranta, catalizatorul care tine industria vehiculelor hibrid  in viata, desi in alt fel decat v-ati putea imagina. De cand Barack Obama s-a instalat la Casa Alba, guvernul a achizitionat 1/4 din vehiculele hibrid vandute in SUA. Serviciul General al Administratiei, agentia guvernamentala care este insarcinata cu managementul flotelor auto, a cumparat 14.584 vehicule hibrid, in decursul ultimilor doi ani fiscali.


"Acesta este inceputul" - a declarat un purtator de cuvant al Casei Albe. "Scopul nostru principal este de crestere a eficientei veiculelor guvernamentale, printr-o cat mai mare economie de carburant. Celalat scop major este sa orientam piata auto catre tehnologii mai curate. Ne aflam intr-o faza incipienta a achizitilor guvernamentale. Numarul vehiculelor hibrid cumparate va creste si vom cumpara in cantitati si mai mari."


Insa problema majora avehiculelor hibrid ramane pretul. Acesta nu este deloc competitiv, si cu toata interventia guvernamentala, care cumpara cantitati mari si investeste in cercetare si dezvoltare, pana la urma, piata hibrizlor trebuie sa poata exista si fara compromisuri. Flota guvernamentala americana este compusa, aproape exclusiv, din vehicule GM si Ford, si doar 22 vehicule fabricate de producatori non-americani.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1841 :: 22.11MB