No SSO cookie

Actualul Honda Accord nu va fi inlocuit in Europa

voteaza
(0/ 0)
Actualul Honda Accord nu va fi inlocuit in Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Honda a anuntat ca nu are in plan inlcouirea modelului actual Accord disponibil pe piata din Europa.

 
 

In timp ce in Statele Unite, Accord este best-seller in oferta Honda, atingand vanzari de 218.665 unitati numai in acest an (1 ianuarie-31 august), in Europa lucrurile nu stau la fel de roz.

Intr-un interviu acordat publicatiei Just-Auto, un purtator de cuvant al companiei Honda, a declarat ca vanzarile Accord in Europa au scazut pana in punctul in care modelul este considerat unul de nisa. Ca rezultat, purtatrul de cuvant a transmis pozitia companiei Honda, accea de "a nu avea planuri imediate" pentru inlocuirea modelului existent pe piata europeana.

Aceasta nu inseamna ca nu se va intampla, insa Honda nu are nicio graba in a o face, preferand sa se concentreze asupra lansarii pe piata europeana a noului CR-V si al foarte importantului motor 1.6 turbo diesel, care va echipa Civic si apoi CR-V.

Cu toate acestea, Honda a dezvaluit o imagine teaser cu noul Accord (foto) pentru piata din Rusia, unde masina este identica cu ceea ce este oferit si pe piata americana. Este stiut ca modelele Honda pentru Europa nu seamana cu cele oferite pe piata americana. Revenind la Honda Accord pentru Rusia, faptul ca vorbim despre aceeasi masina este explicabil, d,eoarece divizia Honda Europe nu include si Rusia, care are propria sa divizie subordonata direct companiei-mama in Japonia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1546 :: 17.78MB