No SSO cookie

Acord final FIAT de a creste procentul detinut in Chrysler

voteaza
(0/ 0)
Acord final FIAT de a creste procentul detinut in Chrysler
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

FIAT a confirmat intentia de isi creste cota de actiuni detinuta in cadrul Grupului Chrysler cu inca 16%, in cazul in care producatorul american va reusi sa refinanteze imprumurile contractate la guvernul SUA si la cel canadian, in cursul procedurii de reorganizare pentru iesirea din faliment.

 
 
 

De fapt, FIAT isi exercita optiunea de a cumpara inca 16% din Chrysler cu 1,27 miliarde de dolari, dupa stingerea obligatiilor catre creditorii guvernamentali.

 

Afacerea a fost parafata in cursul zilei de astazi, in cadrul unei intalniri cu actionarii si oficialii Chrysler, FIAT urmand sa exercite efectiv optiunea daca americanii scapa de datorii pana la sfarsitul celui de-al doilea trimestru 2011.

 

Daca toate lucrurile se vor desfasura conform planului, cota detinuta de FIAT la Chrysler va atinge nivelul de 46%. Va aduceti desigur aminte ca doi dintre pasii enuntati anterior drept esentiali de catre italieni - oferirea unui motor eficient de 1,4 litri si un vehicul cu un consum mediu de 5,8 litri/100 km/h bazat pe o platforma FIAT - au fost deja facuti, astfel incat FIAT isi poate acum creste procentul detinut din actiuni fara nici o investitie suplimentara.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1651 :: 17.78MB