No SSO cookie

Acesta este Noul Ford Fusion NASCAR Racecar

voteaza
(0/ 0)
Acesta este Noul  Ford Fusion NASCAR Racecar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masina de curse Fusion NASCAR arata la fel ca modelul de productie

 
 

Prezentarea Fusion la Detroit Motor Show la inceputul acestei luni a adus o noua imagine pentru masina ce va reprezenta Ford Motor Company la NASCAR Sprint Cup.

Si prin asta  ne referim la faptul ca doar arata la fel ca  sedanul Fusion, dar nu are nimic altceva in comun cu masina ce curse pe care o vedeti in imaginile din galeria foto.

Cu toate acestea, Ford crede ca imaginea masinii de curse NASCAR va fi un instrument bun de promovare, pentru a vinde cat mai multe Ford Fusion.

"Am vrut ca Fusion sa fie masina care ne ajuta sa revenim la NASCAR", a comentat Jamie Allison, director Ford Racing "Cred ca fanii, atunci cand vor vedea masina, vor zambi si vor fi bucurosi. Vrem sa-i atragem catre acest sport”.

Ford spune ca echipa sa de design, condusa de Nicoghosian, a abordat trei aspecte principale pentru a face ca masina de curse NASCAR sa arata ca Fusion-ul de producie, , inclusiv proportiile vehiculului, elemente de design si grila frontala.

Masina de curse Fusion NASCAR isi va face debutul anul viitor  la Daytona 500,  in februarie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2774 :: 22.17MB