No SSO cookie

VIDEO: Accident teribil la Le Mans! Allan McNish a scapat miraculos!

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Accident teribil la Le Mans! Allan McNish a scapat miraculos!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In cadrul celebrei curse de 24 de ore de la Le Mans, scotianul Allan McNish a iesit in decor si a lovit extrem de violent un zid de protectie, punand in pericol viata a mai multi cameramani si fotografi.

 
 

Cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an era sa se sfarseasca cu o tragedie de proportii. Astfel, scotianul Allan McNish, de doua ori castigator al acestei curse, a scapat de sub control bolidul sau, un Audi R18 TDI, si a intrat violent intr-un zid de protectie, fiind foarte aproape sa raneasca mai multi fotografi si cameramani aflati in acel moment pe marginea circuitului.

In mod miraculos, atat spectatorii, cat si pilotul in varsta de 41 de ani au scapat teferi si nevatamati, scotianul uimind pe toata lumea in momentul in care a iesit pe picioarele sale din masina devenita un adevarat morman de fiare.

Incidentul s-a petrecut la mai putin de o ora dupa startul cursei de la Le Mans, iar scotianul, care incerca sa realizeze o dubla depasire, se pare ca avea in momentul impactului o viteza de peste 200 km/h.

Iata si un clip video cu accidentul in care a fost implicat Allan McNish:

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1593 :: 22.11MB