No SSO cookie

Abarth ar putea modifica si modelele Alfa Romeo

voteaza
(0/ 0)
Abarth ar putea modifica si modelele Alfa Romeo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Abarth a declarat ca doreste ca in viitorul apropiat sa se ocupe si de modificarea unor modele Alfa Romeo.

 
 
Cunoscutul tuner italian a fost readus la viata de catre Fiat in 2008. Acesta a realizat un succes considerabil datorita modelelor bazate pe Fiat 500 si Fiat Punto Evo. Abarth a vandut peste 22.000 de unitati de la revenirea sa in forta.

Antonino Labate, seful departamentului de vanzari si marketing a declarat ca Abarth va crea noi pachete de imbunatatiri atat pentru modelele Fiat, cat si pentru Alfa Romeo. Deocamdata nu a oferit informatii despre modelele Alfa, dar a tinut sa spuna ca nu va fi MiTo deoarece exista deja o versiune QuattroFoglio sportiva.

Abarth va lansa un model propriu in urmatorii ani, dar pana atunci va imbunatati modelul Punto Evo de la 163 la 180 CP, iar modelul 500 de la 138 la 157 CP. Abarth doreste sa se implice mai activ pe piata italiana de autoturisme.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2095 :: 22.17MB