No SSO cookie

Abarth a tunat modelul Fiat Punto Evo

voteaza
(0/ 0)
Abarth a tunat modelul Fiat Punto Evo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Abarth au realizat o versiune sportiva bazata pe modelul Fiat Punto Evo.

 
 
Tunerul Abarth este recunoscut pentru modificarile aduse modelelor Fiat, cele mai recente modele sunt noul Abarth Punto Evo si Fiat 500C. Modelul Fiat Punto Evo este unul extrem de apreciat in Italia si in Europa, iar Abarth a dorit sa realizeze un model mai sportiv care sa atraga o clientela mai excentrica.

Modelul Abarth Punto Evo este dotat cu un propulsor pe benzina Multiair supraalimentat de 1.4 litri, acesta este capabil sa dezvolte 165 CP. Modificarea cea mai substantiala consta in dotarea propulsorului cu un sistem turbo imprumutat de la Garret. Datorita noului sistem, cuplul a fost ridicat la 250 Nm, iar accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 7.9 secunde.

Acesta a primit o transmisie sportiva si un sistem start & stop pentru a reduce consumul si emisiile de CO2. Modelul Abarth Punto Evo respecta normele Euro 5, consumul mixt este de 8 litri/100 km, iar emisiile sunt de 142 g CO2/km. Noul model ofera si un grad ridicat de siguranta, acesta este dotat cu 7 airbag-uri, ESP, ABS, ASR, sisteme pasive de siguranta si frane Brembo sportive.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9232 :: 17.8MB