No SSO cookie

A inceput productia Ford Fusion

voteaza
(0/ 0)
A inceput productia Ford Fusion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a inceput productia celui de-al doilea produs de clasa mica, anuntat din seria celor 45 pe care compania le va prezenta publicului in urmatorii cinci ani. Produs la fabrica de asamblare din Koln, Germania, noul Ford Fusion va fi disponibil la vinzare in Europa in aceasta toamna.

 
 
Planul de productie pentru acest an este de 69.000 de modele noi Ford Fusion, cu un numar de 680 autovehicule produse pe zi. Productie anuala la fabrica Ford din Koln, unde se asambleaza si noul Ford Fiesta, este de 405.000 unitati.
"Inceperea productiei noului Ford Fiesta in noiembrie a insemnat startul unei noi ere de productie", a spus John Fleming, Vice Presedinte Productie, Ford Europa.
Ford si furnizorii companiei au investit peste $ 600 milioane in modernizarea productiei in Koln. Piesele si echipamentul necesar sint livrate de catre un grup de 12 furnizori care se afla in acelasi parc industrial cu fabrica, iar livrarea nu are loc doar in sistem "just in time", ci si "rind pe rind", in functie de necesitati. Datorita localizarii furnizorilor in parcul industrial al fabricii Ford din Koln, au fost create peste 800 de noi locuri de munca.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1614 :: 17.76MB