No SSO cookie

A fost produsă unitatea cu numărul 1.000.000 a modelului Fiat 500

voteaza
(5/ 1)
A fost produsă unitatea cu numărul 1.000.000 a modelului Fiat 500
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Unitatea Fiat 500 cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie Fiat Auto Polonia.

 
 

Acest model emblematic lansat în 2007, comercializat în peste 100 de țări din întreaga lume – Italia, Brazilia, Africa de Sud, Japonia și Statele Unite, Orientul Mijlociu etc., şi-a început, de asemenea, din 2011, producţia în fabrica mexicană Toluca.

Unitatea cu numărul 1.000.000 este o versiune Lounge, garnisită cu eleganta vopsea în 3 straturi, Funky White, și dotată cu un motor de 1,2 litri de 69 CP. Este o maşină unică, la fel ca toate cele produse până în prezent.

De fapt, datorită miilor de variante de personalizare posibile - care combină culori exterioare, interioare, motoare, tipuri de combustibil și echipamente - este foarte greu să găsim două Fiat 500 identice în cele un milion de unităţi produse.

Lansat pe 4 iulie 2007, noul Fiat 500 a trezit imediat un interes enorm în rândul publicului, înregistrând recenzii extrem de favorabile în rândul a peste 7.000 de oameni din 63 de țări din întreaga lume (din care mai mult de 1.000 de jurnaliști acreditați) care au fost prezenţi la Torino pentru lansarea noului model. Publicul prezent a inclus autorități locale, analiști financiari, antreprenori, VIP-uri din lumea mondenă, modă şi sport.

Ultima dovadă ce confirmă succesul de care se bucură Fiat 500 este Pagina Oficială a Fiat 500 de pe site-ul de socializare Facebook. Pagina înregistrează peste 300.000 de fani din întreaga lume, o adevărată comunitate globală de entuziaști care interacționează zilnic cu privire la conținutul propus, care schimbă păreri şi imagini legate de modelul care, mai mult decât oricare altul, le inspiră caldură, stil și libertate maximă de personalizare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.6616 :: 17.82MB