No SSO cookie

A fost produs ultimul Dodge Viper!

voteaza
(0/ 0)
A fost produs ultimul Dodge Viper!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dodge a anuntat incheierea productiei modelului Dodge Viper. O noua generatie nu a fost inca confirmata.

 
 

Una dintre cele mai iconice masini americane din ultimele doua decenii a ajuns la finalul vietii. Ultimul exemplar al modelului Dodge Viper a iesit de pe linia de productie a fabricii din Detroit.


Ultimul Viper este un model personalizat pentru D'Ann Rauh, care impreuna cu sotul ei Wayne detine cea mai mare colectie personala de exemplare Viper din lume. Cei doi texani au in garajul propriu 40 de masini Dodge Viper.


Ultimul Dodge Viper a fost creat cu o nuanta speciala de caroseir, un bronz aurit, si elemente unice la interior. Pachetul special mai include jante forjate din aluminiu cu cinci spite.


Productia modelului Dodge Viper a inceput in 1992 si a ajuns in 2010 la sfarsit. Desi exista zvonuri pentru o noua generatie, acest lucru nu a fost inca confirmat oficial.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Sper ca urmatorul model ce va iesi sa fi la fel de bun ca cel precedent si apropo ii super ultimu Dodge ce lor Scos criminal nam cuvinte ce mas da si eu cu asa o masina ii visul meu de mik

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2278 :: 22.17MB