No SSO cookie

76 de inscrisi la Trofeul Sinaia Forever

voteaza
(0/ 0)
76 de inscrisi la Trofeul Sinaia Forever
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Trofeul automobilistic Sinaia Forever 2011 se anunta ca un eveniment de referinta in istoria moderna a automobilismului romanesc.

 
 

Cea de-a treia editie a Trofeului Sinaia Forever ramane printre etapele cu cel mai mare numar de inscrieri. Dupa ce in 2010 a avut la start 73 de piloti inscrisi, cei mai multi din Campionat la acea data, in acest an numarul concurentilor care si-au anuntat prezenta la Sinaia a ajuns la 76, o cifra destul de importanta pentru acest sezon.

Printre sportivii care vor lua Startul se afla si primarul orasului Sinaia Vlad Oprea, fostul premier Calin Popescu Tariceanu si pilotii din CNRD, Edwin Keleti si Marco Tempestini, iar forlighter va fi Vali Porcisteanu.
Primaria orasului Sinaia multumeste autoritatilor si tuturor celor care s-au implicat in organizarea editiei de anul acesta a Trofeului „Sinaia Forever”. „Suntem onorati ca s-au inscris si anul acesta peste 70 de piloti la etapele de la Sinaia si acest lucru ne confirma ca se simt bine la noi si ca le place traseul. La aceasta editie a Trofeului ne-am pregatit sa-i conferim titlul de cetatean de onoare al orasului Sinaia venerabilului pilot, Marin Dumitrescu in semn de apreciere pentru intreaga sa activitate. Imi place sa fac sport, iar automobilismul este extrem de antrenant de aceea m-am inscris si anul acesta, desi nu am avut timp deloc pentru antrenamente. Ii felicit pe sinaieni pentru intelegere si sustinere si ii rog sa respecte masurile de securitate care au fost luate pentru siguranta tuturor participantilor la eveniment ”, a spus dl Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

La randul sau, Ovidiu Mazilu, Presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv a declarat: "Ne bucuram ca autoritatile si locuitorii din Sinaia se dovedesc a fi printre cei mai fideli sustinatori ai dezvoltarii si practicarii sportului cu motor pe patru roti, in Romania. Ajunsa la a treia editie, putem vorbi despre "dubla" de la Sinaia ca o competitie care devine una de traditie in peisajul sportiv si automobilistic, lucru dovedit si de numarul important de piloti care si-au  anuntat prezenta la Start. Am incredere ca Trofeul Sinaia Forever va fi un succes, atat din punctul de vedere al organizatorilor sau sportivilor, cat si din punctul de vedere al publicului numeros care a participat in fiecare an la aceste etape al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop".

Trofeul Sinaia Forever include etapele a noua si a zecea ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Dubla de la Sinaia se desfasoara in zilele de vineri si duminica, pe un traseu de 3 kilometri, cu start la Casino Sinaia si Finish la Telegondola Sinaia, fiind singurul circuit urban din cadrul CNRD. In perioada de desfasurare a Trofeului „Sinaia Forever” circulatia autovehiculelor in Sinaia, va fi oprita astfel:

B-dul Carol I, pe sectorul de drum dintre strazile Aosta si O.Goga, in intervalele:

- de joi, 21 iulie 2011, ora 16.00, pana vineri, 22 iulie 2011, ora 7.30;

- vineri 22 iulie 2011, intre orele 16.00 – 21.00;

- de sambata, 23 iulie 2011, ora 15.00, pana duminica, 24 iulie 2010, ora 8.00; - duminica, 24 iulie 2011, intre orele 16.00 – 21.00;

str. O.Goga, de joi, 21 iulie 2011, ora 12.00 pana duminica, 24 iulie 2011, ora 20.00;

traseul, care cuprinde strazile Eroilor, Manastirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (intre Restaurant Taverna Sarbului – Restaurant Schiori), va fi inchis vineri, 22 iulie 2011, intre orele 7.00 – 16.00 si duminica, 24 iulie 2011, intre orele 07.30 – 16.00


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2529 :: 22.18MB