No SSO cookie

680.000 de unitati Volkswagen rechemate in service

voteaza
(5/ 1)
680.000 de unitati Volkswagen rechemate in service
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Volkswagen sunt nevoiti sa recheme in service in jur de 680.000 de unitati.

 
 

Modele Volkswagen din China par sa aiba anumite probleme. Tocmai din aceasta cauza producatorul ar putea rechema in service aproximativ 680.000 de unitati.

Din cate se pare, aceste modele prezinta defectiuni la cutiile de viteza. Descoperirea a fost facuta in urma unei investigatii a autoritatii pentru controlul calitatii din China.

Cei de la Volkswagen au anuntat ca vor chema o serie de vehicule in service pentru a verifica cutiile de viteza DSG. Anuntul a venit in urma rezultatelor oferite de autoritatea pentru controlul calitatii din China.

In plus, cei de la Volkswagen au fost mentionati si intr-un show anual de la televiziunea chineza. In acel show s-au amintit si anumite practici VW care au fost realizate in detrimentul consumatorilor.

Conform LMC Automotive (companie de analiza a pietei auto), Volkswagen a vandut in China aproximativ 680.000 de vehicule cu sisteme DSG. Printre modele se numara Bora, Golf, Passat si Lavida.

Cam acestea sunt informatiile de care beneficiem in momentul de fata. Vom vedea ce reactie ulterioara vor avea cei de la Volkswagen.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2679 :: 19.27MB