No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 16 Iunie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (100) ·

    OFICIAL: Noul BMW Seria 7 G11 / G12

    Prin noul BMW Seria 7, BMW redefineşte experienţa condusului dar şi a călătoriei într-un automobil din segmentul de lux. Tehnologiile de ultimă oră privind designul ultrauşor, sistemul de propulsie, şasiul, sistemele de operare şi control şi conectivitatea inteligentă combină plăcerea de condus emblematică pentru marcă, cu confort şi o experienţă unică la interior, totul într-un sedan de lux care îşi propune să rescrie standardele pieţei

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Iunie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (28) ·

    Noua Mazda CX-3 a ajuns în România

    Mazda lansează noua Mazda CX-3 și intră în segmentul SUV-urilor de mici dimensiuni printr-o model care îmbină designul KODO, ajuns acum la maturitate, și tehnologiile SKYACTIV, care asigură performanțe dinamice, manevrabilitatea specifică Mazda și un consum de combustibil redus. Noul model, care va fi disponibil și în variantă cu tracțiune integrală, înglobează platforma de conectivitate MZD Connect și o gamă largă de tehnologii de siguranță activă dezvoltate de Mazda. SUV-ul CX-3 este deja disponibil în România la un preț de pornire de 15.290 de euro cu TVA inclus.

    Detalii
  • Noutati-auto · 08 Iunie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (25) ·

    Noul Jaguar XE, lansat în România

    Dupa dezvăluirea oficială, care a avut loc la Londra în septembrie 2014, modelul Jaguar XE a ajuns în România.

    Detalii
  • Noutati-auto · 03 Iunie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (72) ·

    Primele informații despre noul BMW X1

    Noul BMW X1 vine să construiască pe succesul primei generaţii, un model de succes care a deschis o nouă categorie în segmentul premium şi s-a vândut până acum în peste 730.000 de unităţi. După cum se poate observa foarte clar în fotografiile de presă internaționale, Claudiu David, singurul instructor non-german care face parte din echipa internaţională BMW Driving Experince, a condus noul BMW X1 pentru a realiza fotografiile necesare lansării modelului german.

    Detalii
  • Noutati-auto · 02 Iunie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (21) ·

    OFICIAL: Primele detalii și fotografii cu noul Opel Astra K

    Noua generație Astra se bazează pe o arhitectură ușoară complet nouă. Designul suplu face ca noul Astra să arate mai atletic și va celebra premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt din această toamnă (17-27 septembrie).

    Detalii
  • Noutati-auto · 29 Mai 2015 · Comentarii (0) · Imagini (41) ·

    MINI John Cooper Works F56, lansat în România

    Noul MINI John Cooper Works debutează în România în cadrul evenimentului MINI John Cooper Works Academy. Desfăşurat în perioada 28-30 mai, aceasta va oferi oportunitatea a peste 150 de clienți de a descoperi calitățile dinamice ale noului model. Evenimentul se desfășoară în premieră pe Autodromul Titi Aur, un cadru perfect pentru a dezlănţui toţi cei 231 CP ai MINI John Cooper Works.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1649 :: 22.26MB