No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 07 Septembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Dacia a produs 500.000 de motoare Energy TCe 90

    Uzina Mecanica şi Şasiuri Dacia a marcat de curând producţia a 500.000 de motoare Energy TCe 90

    Detalii
  • Noutati-auto · 05 Septembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (104) ·

    PRIM CONTACT: Mitsubishi L200 (2015)

    După 9 ani și 1.300.000 de unități produse, pană în decembrie 2014, actualul model pick-up Mitsubishi L200 este pe punctul de a fi retras, după lansarea în premieră europeană, a succesorului său, la cea de-a 85-a ediție a Salonului Internațional de la Geneva, noul model reprezentând viitoarea generație de pick-up de o tonă.

    Detalii
  • Noutati-auto · 04 Septembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (39) ·

    CONCEPT: Citroen Cactus M

    Cu ocazia Salonului Auto Internaţional de la Frankfurt, Citroen prezintă în premieră mondială un concept car inspirat de bătrânul Méhari: Citroen Cactus M, propunând cu acest nou prototip o reinterpretare outdoor a modelului C4 Cactus într-o configuraţie fresh şi optimistă.

    Detalii
  • Noutati-auto · 02 Septembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (10) ·

    Noile DS4 și DS4 Crossback

    Un model, două configuraţii de caroserie şi o parte frontală restilizată. Un stil unic, ce înglobează elemente identitare puternice şi emblematice ale stilului DS. Mai multe inovaţii high tech, rafinament în cele mai mici detalii… Toate acestea caracterizează noile modele DS 4 şi DS 4 Crossback.

    Detalii
  • Noutati-auto · 31 August 2015 · Comentarii (0) · Imagini (2) ·

    Baleno, noul hatchback compact de la Suzuki

    Noul model Suzuki Baleno, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, vine să completeze portofoliul de modele compacte, producătorul japonez începând în acest segment cu producția modelului Suzulight din 1955

    Detalii
  • Noutati-auto · 27 August 2015 · Comentarii (0) · Imagini (15) ·

    OFICIAL: Peugeot 308 Racing Cup

    Inginerii Peugeot Sport şi-au focusat întreaga atenţie pe modelul Peugeot 308, astfel încât versiunea 308 GTi by Peugeot Sport să fie cel mai radical model din gama mărcii. Însă aceştia nu s-au mulţumit cu succesul deja obţinut şi au hotărât să meargă mai departe lansând o nouă provocare: dezvoltarea versiunii de curse a acestui model.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2626 :: 22.32MB