No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 01 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (33) ·

    GENEVA 2016: Standul Hyundai

    Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO!, dedicata Campionatului European de Fotbal, in calitate de partener oficial al competitiei.

    Detalii
  • Noutati-auto · 29 Februarie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    OFICIAL: Citroen C4 Cactus Rip Curl

    C4 Cactus, dezvoltat ca un nou tip de crossover pentru a revolutiona sectorul automobilelor continua sa-si dezvolte nivelul de echipare cu premiera mondiala a unei editii speciale, nascuta din colaborarea dintre Citroën si Rip Curl, liderul mondial pe piata de surfing.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Februarie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (9) ·

    Prima mașină fără cheie este un Volvo

    Pe parcursul mai multor decenii, șoferii au fost obișnuiți să folosească o cheie pentru a putea să acceseze mașina și să o conducă. Acum, lucrurile se schimbă. Printr-o inovație unică până în acest moment, Volvo Cars plănuiește să devină primul producător care lansează o mașină fără cheie, începând cu anul 2017.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Februarie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (31) ·

    OFICIAL: Volvo V90

    Mult așteptatul Volvo V90 a fost prezentat astăzi în Stockholm. Elegant și versatil, noul V90 este cea mai nouă inovație în seria "90" a producătorului suedez și ocupă acest loc alături de SUV-ul XC90 și proaspăt lansatul sedan S90.

    Detalii
  • Noutati-auto · 16 Februarie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Opel anunţă autovehiculul electric Ampera-e

    Opel va lansa anul viitor un autovehicul electric revoluţionar, marca germană continuând cea mai mare şi mai profundă ofensivă de modele din istoria sa prin lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 - 2020.

    Detalii
  • Noutati-auto · 15 Februarie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (22) ·

    OFICIAL: BMW M760Li xDrive

    Este echipat cu primul motor V12 M Performance pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care generează o putere de 600 CP la 5.500 rpm şi un cuplu maxim de 800 Nm la 1.500 rpm, totul la o capacitate de 6,6 litri

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1953 :: 22.26MB