No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 02 August 2016 · Comentarii (0) · Imagini (37) ·

    BMW i3, primul automobil electric folosit de Poliţia Română

    Începând de săptămâna trecută, timp de o lună de zile, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație orașul nostru, vor întâlni în trafic, prima autospecială electrică folosită de Poliția Capitalei. Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană.

    Detalii
  • Noutati-auto · 23 Iulie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (66) ·

    Porsche Road Tour, un eveniment memorabil

    Cei de la Porsche România au avut inițiativa organizării unui Road Tour și în România, desfășurat sub coordonarea unei echipe germane de instructori și organizatori.

    Detalii
  • Noutati-auto · 23 Iulie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (4) ·

    Porsche Panamera primește un impuls tehnologic substanțial

    Porsche echipează actualul Panamera cu un nou pachet infotainment, împreună cu sistemul de ultimă generație Porsche Communication Management (PCM). Odată cu lansarea pe piață a aplicației Porsche Connect în peste 40 de țări, conducătorii auto se pot bucura acum de timpul petrecut în mașină într-un mod mult mai eficient, fiind în același timp atenți la drum.

    Detalii
  • Noutati-auto · 20 Iulie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Smart BRABUS poate fi comandat în România

    Noul smart BRABUS, cu o putere de 109 CP și modificări tehnice și vizuale extinse, la exterior și la interior, poate fi comandat din data de 8 iulie, în format fortwo, fortwo cabrio și forfour

    Detalii
  • Noutati-auto · 05 Iulie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    DETALII COMPLETE: Noul Citroen C3

    Citroën a dezvaluit noul C3, ultima realizare a best-seller-ului comercializat in peste 3,6 milioane de exemplare incepand cu anul 2002. Prin designul sau distinctiv si personalitatea vibranta, noul Citroën C3 debordeaza de optimism si de o prospetime exuberanta care vor uimi. Silueta unica si caracteristicile grafice originale exprima energie si incredere, iar infatisarea este indrazneata si prezinta numeroase posibilitati de personalizare, lasand libertate deplina exprimarii personale.

    Detalii
  • Noutati-auto · 29 Iunie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (17) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: noul Porsche Panamera

    Noul Porsche Panamera este un Gran Turismo regândit și redesenat care îmbină, mai mult decât oricând, performanța unei mașini sport autentice și confortul unei limuzine de lux

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1844 :: 17.96MB