No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 18 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Mazda prezintă primul motor pe benzină din lume care va folosi aprindere prin compresie

    Mazda Motor Corporation a prezentat astăzi “Sustainable Zoom-Zoom 2030”, o nouă viziune pe termen lung în materie de dezvoltare tehnologică, care are ca țintă anul 2030. Ca parte din noua tehnologie menită să permită realizarea acestei viziuni, compania a anunțat planurile de a introduce un motor de generație viitoare, denumit   SKYACTIV-X, în 2019. SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzină care va folosi aprinderea prin compresie.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    STUDIU: Șoferii români sunt cei mai conștienți de importanța anvelopelor pentru siguranța în trafic

    Marea majoritate a șoferilor conștientizează faptul că anvelopele premium, deși sunt mai costisitoare, aduc numeroase beneficii prin reducerea consumului de combustibil și mai ales prin faptul că sunt mai sigure și au o durată de viață mai mare. Un studiu realizat de Nokian Tyres confirmă faptul că în proporție de 87% șoferii din România consideră că anvelopele premium sunt mai sigure, fiind urmați de șoferii din Bulgaria cu 70%, Italia cu 61%, Franța și Germania cu 59%, Polonia cu 58% și Cehia cu 54%.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    STUDIU: Unul din doi romani si-ar cumpara masina hibrid sau electrica

    Unul din doi romani ar opta pentru un mijloc de mobilitate mai putin poluant, cum ar fi vehiculul hibrid (3 din 10) sau electric (2 din 10), daca infrastructura ar fi suficient de dezvoltata si costul de achizitie ar fi unul accesibil. Potrivit unui studiu iVox, initiat de CEZ Romania, realizat in perioada 24-30 iulie, 7 din 10 romani din orasele mari ale tarii considera ca motorul electric si bateriile performante vor avea un impact major asupra transportului urban.

    Detalii
  • Noutati-auto · 07 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (18) ·

    Noul Nissan Qashqai, disponibil în România

    Nissan Qashqai este disponibil în Romania cu preț special de lansare de la 16.838 Euro inclusiv TVA, pentru versiunea Visia DIG-T 115 CP Stop& Start

    Detalii
  • Noutati-auto · 05 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (12) ·

    EDIȚIE SPECIALĂ: BMW Seria 7 Edition 40 Jahre

    De patru decenii, cifra "7" a fost vârful de gamă pentru BMW Seria 7 şi a însemnat tot ce poate să ofere mai bun marca în ceea ce priveşte exclusivitatea, luxul şi tehnologiile sofisticate. Cu dotări exclusiviste pentru designul interior şi exterior, BMW Seria 7 Edition 40 Jahre evocă lunga tradiţie a mărcii în acest segment. Ediţia specială va avea premiera mondială la ediţia 2017 a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt (IAA). Modelele BMW Seria 7 Edition 40 Jahre sunt produse într-o serie limitată de 200 de unităţi şi adaptate în funcţie specificaţiile personale ale clienţilor. Modelele vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing, care a fost locul de naştere al acestor sedanuri de lux încă din 1977.

    Detalii
  • Noutati-auto · 05 August 2017 · Comentarii (0) · Imagini (36) ·

    Audi urmărește optimizarea timpului petrecut în mașinile robot

    Cum ar trebui să fie experiența condusului autonom într-o mașină premium? Audi urmăreșe să răspundă la această întrebare alături de Institutul Fraunhofer pentru Inginerie Industrială IAO. În simulatorul futurist de condus, experții în interacțiunea dintre oameni și mașini au investigat de exemplu cum poate interiorul unei mașini să devină un spațiu de lucru perfect. Concluziile au fost folosite de către producătorul auto pentru a optimiza configurarea personală a interiorului vehiculelor din viitor. Cooperarea este parte a proiectului "25th Hour".

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2099 :: 17.96MB