No SSO cookie

100 milioane de dolari, pompati in uzina Chevrolet Corvette

voteaza
(0/ 0)
100 milioane de dolari, pompati in uzina Chevrolet Corvette
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Uzina General Motors din Bowling Green, statul Kentucky, va beneficia de o investitie de 100 milioane de dolari, bani ce vor fi utilizati pentru reamenajarea locului unde iau nastere celebrele Chevrolet Corvette

 
 
 

La fel ca multe alte facilitati de productie General Motors, uzina din Bowling Green a avut destul de mult de suferit de pe urma procesului de faliment prin care a trecut fostul lider mondial al industriei auto.

 

De asemenea, imbunatatirile sunt necesare pentru ca uzina sa ajunga la standardul necesar pentru productia noii generatii Chevrolet Corvette, ce va fi lansata in a doua jumatate a anului viitor sau la inceputul lui 2013.

 

Asa cum stiti deja, urmatoarea generatie a lui Chevrolet Corvette va avea o caroserie complet noua, o noua gama de motorizari si, deocamdata neoficial, si o transmisie cu dublu ambreiaj. Aceste lucruri inseamna ca aproape toate utilajele din uzina va trebui sa fie inlocuite.

 

Uzina Bowling Green a fost inaugurata in 1981 si are o capacitate de productie de peste 30.000 de unitati anual. Pe de alta parte, in primele trei luni ale acestui an, la uzina au fost construite doar 3.070 de masini, ceea ce inseamna ca Bowling Green functioneaza la mai putin de 50% din capacitate.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3443 :: 22.18MB