No SSO cookie

Un pod numit dorinta

voteaza
(5/ 1)
Un pod numit dorinta
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cinci clasari pe podiumul de premiere pentru echipa de dieselari Avia Motors/ Alto Syncro.

 
 

Etapele de viteza in coasta de la Campulung Muscel au fost pregatite mai bine ca niciodata de echipa Avia Motors/ Alto Syncro.  Cu o sesiune de teste dedicata presei ce a avut loc cu doar doua zile inainte de concurs, echipa a reusit sa remedieze o defectiune ce ar fi dus la un abandon imparabil in cursa. Din fericire, cele doua masini, Skoda Fabia RS TDI si SEAT Ibiza Cupra TDI s-au aliniat la startul etapelor muscelene si au performat conform asteptarilor.

Cu toate ca “tractoristul” Andrei Mitrasca (foto) si-a atins obiectivele sportive, el a declarat la final “ Am avut o echipa mai numeroasa ca niciodata. Au venit foarte multi colegi si am avut o sustinere enorma. Am vrut sa le aduc un loc I dar nu am reusit. A fost acel viraj inainte de pod pe care am hotarat sa nu il risc sub nicio forma. Nu mai sunt la fel de bataios ca in anii trecuti. Probabil pentru ca nu mai sunt doar eu cu mine. Fac parte dintr-un angrenaj care depinde de mine. Avem un buget, un plan si un calendar de respectat. Rezultatele sportive cu Ibiza sunt doar o parte a scopurilor noastre”.

Alina Bunica (foto) s-a bucurat de ultimele ei etape la volanul Skodei Fabia RS TDI de anul asta. Ca intotdeauna, Sexy Bunica s-a achitat exemplar de sarcina ei de pilot invitat. Finalul zilei de duminica a gasit-o pe podiumul de premiere a clasei H4, ceea ce a facut ca incursiunea ei in lumea vitezei in coasta sa nu ramana nerasplatita. “Am venit cu doua zile inainte de concurs sa facem ultimele reglaje dupa ce masina a fost reparata in urma iesirii in decor de la Ranca. S-a dovedit o idee foarte buna pentru ca turbina a cedat si in felul asta am avut timp sa o reparam pana la start. Sunt fericita ca am reusit sa urc pe podium, dar am un gust amar ca s-a terminat. Se pare ca acesta e specificul curselor de viteza in coasta. Exact cand simti ca te-ai incins si esti pregatit sa pilotezi, totul se termina sau mai ai de asteptat. Le multumesc celor de la Avia Motors pentru sansa pe care mi-au acordat-o, mi-a placut enorm sa fiu alaturi de ei” a spus Alina la festivitatea de premiere de duminica.


La finalul unui weekend prelungit in care a avut de gestionat mai multe ca in tot sezonul pana acum, musceleanul Lucian Visan, Team Manager-ul echipei, s-a aratat satisfacut: “Am avut cateva zile pline cu presa, cu multi invitati si cu o delegatie mare. Evident, ca nu cumva sa ma relaxez prea mult, am avut si probleme tehnice. Le-am dus pe toate la o concluzie buna si ne intoarcem acasa multumiti. Cireasa de pe tort a fost ca am reusit sa ma bucur de rolul de deschizator de drum in cele doua zile de concurs cu Skoda Octavia RS TDI in varianta de strada. Am putut astfel sa fiu alaturi de pilotii mei atat in parcul de service cat si in regrupare. Se pare ca acasa intotdeauna iti este dat sa traiesti mai intens dar si mai placut.”

Urmatoarele etape de viteza in coasta ale Campionatului National se vor desfasura la Paltinis, in weekendul 21 - 23 septembrie, iar Avia Motors/ Alto Syncro va avea ca intotdeauna noi invitati surpriza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0502 :: 17.79MB