No SSO cookie

Start in Micul Circ

voteaza
(0/ 0)
Start in Micul Circ
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sambata 5 mai se da startul in Campionatul National de Karting Dunlop 2012 (CNKD), competitie organizata de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) pe circuitul AMCkart din Bucuresti.

 
 

Dunlop, partenerul traditional al FRAS sustine in continuare acest campionat, astfel incat la fiecare etapa vor putea premia  cu cate un set de anvelope pe cei mai buni trei sportivi de la fiecare din clasele KZ si Mini, dar si pe ocupantul primului loc de la fiecare din clasele N-100, KF3, KF2 si Rotax.

PROGRAM CNKD Etapa I

5-6 mai, AMCKart

SAMBATA  05 mai 2012

 

1. PISTA LA DISPOZIŢIA PILOŢILOR antrenamente libere 09:00-15:35

 

CLASA

ORELE ANTRENAMENTELOR

ANTR. I 10min      ANTR. II 10min      ANTR. III 10min

PUFO+KID

09:00-09:10

10:15-10:25

11:30-11:40

MINI+N60+N80

09:15-09:25

10:30-10:40

11:45-11:55

KF3+ROTAX

09:30-09:40

10:45-10:55

12:00-12:10

KF2+N 100

09:45-09:55

11:00-11:10

12:15-12:25

KZ1,2+OPEN

10:00-10:10

11:15-11:25

12:30-12:40

 

ANTR.IV 10min

ANTR .V  10min

 

PUFO+KID

12.45-12.55

14.00-14.10

 

MINI+N60+N80

13.00-13.10

14.15-14.25

 

KF3+ROTAX

13.15-13.25

14.30-14.40

 

KF2+N 100

13.30-13.40

14.45-14.55

 

KZ1,2+OPEN

13.45-13.55

15.00-15.10

 

2. Control administrativ – eliberarea licentelor, validarea inscrierii concurentilor si a pilotilor - SAMBATA 05 mai 2012 intre orele 09:00 – 13:00

3. VERIFICĂRI TEHNICE  SAMBATA 05 mai 2012 INTRE ORELE  10:30-15:10

CLASA

ORA

PUFO+KID

10.30 – 11.30

MINI+N60+N80

11.30 – 12.30

KF3+ ROTAX

12.30 – 13.15

KF2+ N 100

13.15 – 14.15

KZ1,2+OPEN

14.15 – 15.10

4. DISTRIBUTIA TRANSPONDERELOR 10.30 – 15.10 – la verificarile tehnice

5. PISTA INCHISA  15.10 – 15.30

6. CALIFICARI – MANSELE CRONOMETRATE  15.30 – 16.40 - 10 min PENTRU FIECARE CLASA

CLASA

ORELE MANSELOR DE CALIFICARE

PUFO+KID

15.30-15.40

MINI+N60+N80

15.45-15.55

KF3+ROTAX

16.00-16.10

KF2+N 100

16.15-16.25

KZ1,2+OPEN

16.30-16.40

7. PARC ÎNCHIS 15.30-17.00 - 15 min. DUPA INTRAREA IN PARCUL INCHIS A TUTUROR KARTURILOR DE LA CLASA RESPECTIVA

8. CONTESTATII - PE CLASE - IN TERMEN DE 15 MIN DUPA INCHEIREA FIECAREI MANSE

9. VERIFICARI TEHNICE 10 min. PENTRU FIECARE CLASA DUPA INCHEIEREA MANSEI RESPECTIVE

10. AFISAREA GRILEI MANSEI PREFINALE 17.15

11. PREFINALA – (MANŞA  I  DE  CONCURS) 17.30- 19.55

CLASA

ORELE

NR. TURE

MINUTE

PUFO

17.30 – 17.45

8

15

KID

17.50 – 18.05

8

15

MINI+N60+N80

18.10 – 18.25

11

15

KF3 + ROTAX

18.30 – 18.45

14

15

KF2 + N 100

18.50 – 19.10

16

20

OPEN

19:15 – 19:35

16

20

KZ1,2

19:35 – 19:55

16

20

12. PARC ÎNCHIS 17.30– 20:10 -  15 min. DUPA INTRAREA IN PARCUL INCHIS A TUTUROR KARTURILOR DE LA CLASA RESPECTIVA

13. CONTESTATII - PE CLASE - IN TERMEN DE 15 MIN DUPA INCHEIEREA FIECAREI MANSE

14. VERIFICARI TEHNICE 10 min. PENTRU FIECARE CLASA DUPA INCHEIEREA MANSEI

15. AFISAREA  REZULTATELOR  MANSEI  PREFINALE  SI  A  GRILEI  MANSEI  FINALE  la ora 20.30

DUMINICA  06 mai 2012

 

16. WARM-UP – 10 min. Pentru fiecare clasa  ORA 08.30 -10.10

CLASA

ORELE

MINUTE

PUFO + KID

08:30 – 08:40

10

MINI + N60+N80

08:45 - 08:55

10

KF3 + ROTAX

09:00 - 09:10

10

KF2 + N 100

09:15 - 09:25

10

KZ1,2 + OPEN

09:30 - 09:40

10

17. PREZENTAREA PILOTILOR ORA : 09.50 – 10.20

18. BRIEFING  PILOTI  TOATE  CLASELE : 10.20 – 10.30

19. FINALA – (MANŞA  II-a  DE  CONCURS) 10.45-13.20

CLASA

ORELE

NR. TURE

MINUTE

PUFO

10.45 – 11.00

8

15

KID

11.05 – 11.20

8

15

MINI+N60+N80

11.25 – 11.45

13

20

KF3 + ROTAX

11.50 – 12.10

16

20

KF2 + N100

12.15 – 12.35

18

20

OPEN

12.40 – 13.00

18

20

KZ1,2

13:00 – 13:20

18

20

20. PARC ÎNCHIS 11.00 – 13.35  - 15 min DUPA INTRAREA IN PARCUL INCHIS A TUTUROR KARTURILOR DE LA CLASA RESPECTIVA

21. CONTESTATII - PE CLASE - IN TERMEN DE 15 min. DUPA INCHEIEREA FIECAREI MANSE

22. VERIFICARI TEHNICE 10 min. PENTRU FIECARE CLASA DUPA INCHEIEREA MANSEI

23. SEDINTA CCS PT. VALIDAREA REZULTATELOR 13.30-13.45

24. AFISAREA REZULTATELOR FINALE ORA : 13.45

25. FESTIVITATEA DE PREMIERE  ORA : 14.00

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Mercedes-Benz C 200 Coupe

    Mercedes-Benz C 200 Coupe

    Atletic și sportiv, design-ul plin de viață și rafinat al modelului C Coupe face o impresie foarte bună pe șosea și întruchipează luxul modern

  • Renault Clio Iconic 1,5 dCi EDC

    Renault Clio Iconic 1,5 dCi EDC

    Renault Clio a trecut prin mai multe modificări estetice de-a lungul timpului, acum fiind un model supermini șic, dar rafinat. Ca orice autoturism din acest segment este un model practic, suficient de mare pentru patru adulți și cu o capacitate de încărcare potrivită pentru o sesiune săptămânală de cumpărături.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0799 :: 18.7MB