No SSO cookie

Raliul Sibiului: gata de start in cea mai importanta etapa din CNRD

voteaza
(0/ 0)
Raliul Sibiului: gata de start in cea mai importanta etapa din CNRD
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Programul competitiei include probe pe asfalt, pe macadam, probe  speciale de noapte, doua Superspeciale pe circuitul de rally cross, adica  toate ingredientele pentru a face din aceasta etapa nu doar una dintre  cele mai disputate din sezon, cu un coeficient de dificultate marit, dar si  una extrem de spectaculoasa.

 
 

59 de echipaje din 15 tari vor lua startul in acest sfarsit de saptamana la Raliul Sibiului, etapa a cincea a CNRD si etapa a opta a IRC,  competitia autohtona devenind astfel unul din cele mai importante  evenimente sportive din Romania.
Lista de start include nume importante din competitia interna si  din IRC, ceea ce inseamna raliul va fi o adevarata disputa-spectacol intre  cei mai titrati sportivi din cele doua campionate, disputa care se va  derula pe parcursul a 12 probe special, care totalizeaza 200,20 km.
Raliul Sibiului se va desfasura în perioada 19-21 iulie 2012, pe o  suprafata mixta de rulare, dar predominant va fi macadamul.
Cartierul general al raliului si parcul de service vor fi amplasate in  Piata Mare, iar Startul festiv se va da joi 19 iulie, de la ora 21:00 din Piata
Mica. Echipajele vor parcurge 100 de kilometri de proba speciala in
fiecare zi, programul incepand in dupa-amiaza zilei de vineri la ora 14:31  cu prima din cele sapte probe ale zilei. Tot vineri va avea loc si  Superspeciala I, de la ora 20:00 pe pista de rally cross, dupa care cele doua probe de noapte: Paltinis pe asfalt si Santa pe macadam. Sambata, actiunea incepe la ora 11:12, iar pilotii au de parcurs inca cinci probe
speciale, festivitatea de premiere fiind programata in jurul orei 19:00.
Raliul Sibiului 2012 este a cincea etapa a Campionatului National  de Raliuri Dunlop organizat sub egida Federatiei Romane de  Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu si al  Consiliului Judetean Sibiu. Evenimentul este sustinut de Ministerul  Dezvoltarii Regionale si Turismului, partenerii etapei fiind Orange, BGS,  Citroen si Ursus, pentru buna desfasurare a competitiei fiind implicate toate autoritatile locale din Sibiu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6661 :: 19.27MB