No SSO cookie

Podium integral la etapa I din CNO 2012

voteaza
(0/ 0)
Podium integral la etapa I din CNO 2012
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Între 17 și 20 iunie, în orașul Iași și zonele limitrofe s-a desfășurat, sub egida Federației Române de Automobilism Român, prima etapă din Campionatul Național de OffRoad 2012 -  “Iasi Adventure Raid”.

 
 

Clubul sportiv GTC MotorSport a fost prezent la linia de start cu 9 echipaje, acoperind toate cele 3 clase de concurs: Standard, Open și Extrem.

La clasa Standard GTC MotorSport a ocupat integral podiumul. Toate cele 5 echipaje înscrise în concurs au câștigat premii și au luat acasa cupe  “Iasi Adventure Raid 2012”– locul I, II și III, premiu Speciala Pavlov și premiu pentru cel mai bun timp în trial. La clasa Open, cele două echipaje GTC MotorSport înscrise au punctat locul 6 și cel mai bun timp în trial. La clasa Extrem, GTC MotorSport s-a prezentat cu 2 echipaje care din cauza unor probleme tehnice au abandonat înainte de finalul concursului.

Rezultatele echipei - un loc I, un loc II, un loc III și câștigarea unor probe speciale, în total 8 cupe. Este prima competiție oficială de off road la care participam și faptul că am câștigat o treime din cupele puse în joc ne face să fim mândri dar și să ne mobilizam pentru rezultate bune și în următoarele etape. Felicitări echipei și în mod special premianților” a declarat Răzvan Cirap, președinte GTC MotorSport.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1398 :: 17.78MB