No SSO cookie

Mihai Marinescu, la primul pole-position din cariera

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu, la primul pole-position din cariera
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul roman de Formula 2 Mihai Marinescu a reusit primul pole-position din cariera sa astazi la Monza si va pleca din prima pozitie in cursa italiana din aceasta dupa-amiaza.

 
 

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu continua sa faca senzatie in actualul sezon de Formula 2. Astfel, dupa ce a reusit primele podiumuri din cariera sa in urma cu o luna in Austria, ''Beu'' a obtinut primul pole-position in etapa de la Monza din aceasta saptamana.

Marinescu s-a impus destul de clar in calificarile de sambata dimineata si va pleca de pe prima pozitie a grilei de start in cursa italiana din aceasta dupa-amiaza. Romanul va fi urmat la start de britanicul Alex Brundle si de ibericul Ramon Pineiro, ambii fiind mai lenti decat tanarul brasovean cu aproximativ doua zecimi de secunda.

Italianul Mirko Bortolotti, liderul ierarhiei generale a pilotilor, a obtinut doar al patrulea timp al calificarilor, la o distanta de trei zecimi de Marinescu, in vreme ce elvetianul Christopher Zanella va lua startul de pe pozitia a cincea.

Romanul de 22 de ani s-a declarat incantat de performanta obtinuta in Italia, circuitul de la Monza fiind pentru brasovean '' o a doua casa''. Cu toate acestea, Marinescu a ezitat sa vorbeasca despre obiectivele sale in cursa de astazi si despre sansele sale de a obtine prima victorie a carierei.

Prima cursa de la Monza va avea loc in aceasta dupa amiaza, incepand cu ora 15:00, ora Romaniei, urmand ca maine, duminica, de la ora 15:40 sa se dispute o a doua cursa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0644 :: 17.78MB