No SSO cookie

Mihai Marinescu ar putea absenta de la Monza

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu ar putea absenta de la Monza
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul roman de Formula 2 Mihai Marinescu ar putea lipsi din cele doua curse de la Monza din cauza unor probleme financiare.

 
 

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu ar putea absenta din cele doua curse de Formula 2 de la Monza, din Italia, care se vor desfasura la inceputul lunii octombrie.

Brasoveanul de 22 de ani a reusit cel mai bun week-end de pana acum al carierei sale in motorsport si a ocupat de doua ori consecutiv locul trei in cursele desfasurate pe circuitul Red Bull Ring din Austria. Aceste rezultate l-au adus pe roman foarte aproape de locul cinci al clasamentului general din Formula 2 si mai aproape de a-si vede visul cu ochii, acela de a alerga in Formula 1.

Cu toate acestea, Marinescu nu se poate bucura foarte tare de acest moment favorabil al carierei sale, deoarece problemele financiare ii dau din nou mari batai de cap. Astfel, romanul ar putea absenta de la cele doua curse din Italia de pe 1 si 2 octombrie.

Mihai Marinescu spera sa continue forma buna din ultima vreme si in finalul sezonului de Formula 2, circuitul de la Monza fiind cel pe care a obtinut una din primele sale performante importante in acest esalon al motorsportului, locul cinci in 2010.

Romanul a fost foarte aproape sa rateze debutul sezonului 2011 in Formula 2, prezenta sa la primele doua curse de la Silverstone fiind pusa sub semnul intrebarii pana cu cateva zile inainte de acestea. Ramane de vazut daca reprezentantul Romaniei va reusi sa obtina si de data aceasta o finantare pe ultima suta de metri si daca acesta va putea lua startul in ultimele patru curse ale anului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0902 :: 22.16MB