No SSO cookie

Mihai Marinescu, o noua evolutie excelenta la Magny-Cours

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu, o noua evolutie excelenta la Magny-Cours
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul roman Mihai Marinescu a impresionat din nou in Formula 2, reusind in cea de-a doua cursa de la Magny-Cours o clasare extrem de merituoasa, pe locul cinci.

 
 

Tanarul pilot de curse roman Mihai Marinescu a impresionat din nou intr-o etapa de Formula 2, reusind sa obtina locul cinci in cadrul celei de-a doua curse disputata pe circuitul de la Magny-Cours, din Franta. ''Beu'' a plecat al treilea in cursa de duminica si a fost timp de multe tururi pe locul patru, dar a fost nevoit sa se incline pana la urma in fata lui Miki Monras si sa se multumeasca doar cu locul cinci.

Pilotul brasovean a fost extrem de ghinionist sambata, in prima cursa din Franta, atunci cand a plecat de pe pozitia a zecea dupa o sesiune de calificari cu probleme si a fost obligat sa abandoneze dupa doar un tur de pista, din cauza unei coliziuni accidentale cu un pilot aflat inaintea sa.

Aceasta nu a facut insa decat sa-l determine si mai tare pe pilotul nostru, cel care a impresionat in calificari, dar si in cursa duminica, reusind o noua performanta deosebita, dupa locul trei de la Silverstone din urma cu cateva saptamani. Marinescu a fost depasit in cursa de la Magny-Cours de Christopher Zanella, cel care este si liderul clasamentului general, Alex Brundle, Mirko Bortolotti si Miki Monras si ocupa in acest moment locul al saselea in clasamentul general, cu un total de 32 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0825 :: 22.17MB