No SSO cookie

Lupta pe asfalt continua la Timis Rally

voteaza
(0/ 0)
Lupta pe asfalt continua la Timis Rally
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop  (CNRD) a ajuns in Banat, unde lupta cu timpii pentru un loc pe podium se desfasoara sub denumirea de „Timis Rally” si reprezinta cea de-a doua etapa a sezonului.

 
 

Caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop  (CNRD) a ajuns in Banat, unde lupta cu timpii pentru un loc pe podium se desfasoara sub denumirea de „Timis Rally” si reprezinta cea de-a doua etapa a sezonului.

Cu o lungime de 395,44 km, Raliul are 12 probe speciale , care insumeaza 108,10 km de competitie pura, dedicati performantei si spectacolului automobilistic.

Avand  68 de echipaje aflate pe lista de inscrieri, Timis Rally are premisele unei etape competitive, la Start anuntandu-se si echipaje din Ungaria sau Franta, care vor face lupta pentru podium si mai interesanta.
Timis Rally, cea de-a doua etapa a CNRD are loc in perioada 27-28 aprilie  si este un eveniment sportiv care se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), fiind organizat de catre Mihai Leu, fost campion mondial de box profesionist.

Startul oficial al competitiei va avea loc in Timisoara,  vineri 27 aprilie, la ora 15.31 la Iulius Mall, iar de la ora 15.59 este programata prima proba-Superspeciala, la Podul "Traian". La acest show va avea loc si o demonstratie de pilotaj pe monopostul Lola F3000, sustinuta de Lucien Hora, campion national absolut la viteza in coasta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1165 :: 22.14MB