No SSO cookie

Jack Daniel’s Rally Team” a condus responsabil la Raliul Aradului și a urcat pe podium

voteaza
(4/ 1)
Jack Daniel’s Rally Team” a condus responsabil la Raliul Aradului și a urcat pe podium
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Echipajele „Jack Daniel’s Rally Team” s-au prezentat excelent la Raliul Aradului și au dus pe podium mesajul de responsabilitate socială „Condu responsabil: nu bea la volan!”.

 
 

Raliul Aradului, etapă importantă din Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, cu o lungime totală de peste 490 de km și 11 probe speciale a adus la start 65 de echipaje naționale și internaționale.

Echipa „Jack Daniel’s Rally Team” a luat startul la Sibiu cu 3 din cele 4 echipaje.

Gergo Szabo şi Karoly Borbely, despre Raliul Aradului: „Am obținut un excelent loc 2 la Raliul Aradului, clasarea pe podium ținându-ne în lupta pentru primele locuri în Campionatul Național de Raliuri. Mașina a funcționat perfect, grație echipei tehnice Eurosol Racing Team iar strategia noastră pentru această etapă a fost fără cusur. Nu am forțat mai mult decât a fost nevoie și nu ne-am asumat riscuri inutile și rezultatele au fost excelente.

Din nou am avut onoarea de a participa alături vicecampionul mondial Francois Delecour, care a și caștigat etapa, preluând astfel condurecea campionatului. Se anuntă un sfârșit de campionat extrem de disputat! „

„Am avut parte de o etapă foarte frumoasă care ne-a plăcut foarte mult. Am încercat să ne autodepășim și asta s-a văzut clar în timpii foarte buni pe care i-am scos. Din păcate nu s-a terminat așa cum ne-am dorit. Ruperea unui pivot ne-a scos de pe frumosul loc 5 pe care îl aveam când ne-a lovit ghinionul. Talentul lui Rareș s-a văzut din nou, el reușind să stabilizeze mașina și astfel să ne salveze de la un accident. Mașina a fost pregatită excelent de echipa tehnică a lui Titi Aur și am vazut că putem urca în clasament.

Dorim să ne luăm revanșa la Brașov și sperăm să țină mașina, care acum este la revizie în Ungaria. Pentru noi este foarte importantă experiența pe care o acumulăm cu fiecare kilometru parcurs” au declarat Rareş Tomiţă şi Csegzy Levente, după  etapa de la Arad.

Echipajul Cătălin Berari / Robert Maior a adăugat: „ A fost o etapă frumoasă și foarte bine organizată iar participarea echipajelor maghiare a adus un plus de valoare Raliului Aradului. Ca în orice cursă de motorsport lucrurile nu merg perfect și am avut probleme tehnice la prima super specială. Din acel moment am încercat sa conservam rezultatul și am reușit să terminăm pe locul 1 în grupa noastră”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3968 :: 17.79MB