No SSO cookie

Francois Delecour si Dominique Savignoni in CNR si ECR

voteaza
(5/ 1)
Francois Delecour si Dominique Savignoni in CNR si ECR
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Klar Professional susține și în 2013 echipajul Francois Delecour / Dominique Savignoni în CNR si ECR.

 
 

În ediția CNR 2012 pilotul francez în vârstă de 50 de ani a cucerit titlul de campion național cu un avans de 40 de puncte față de următorul concurent, adjudecând un titlul valoros la revenirea în competițiile de raliuri după o pauză de 10 ani.

O prezență constantă în competițiile sportului cu motor, echipa Klar Professional este partener al cuplului Delecour/Savignoni, care are ca obiectiv principal apărarea titlului național la volanul unui Peugeot 207 S2000.

„Klar Professional încearcă în fiecare an să ofere clienților săi performanța în ceea ce privește vopseaua auto. Putem face acest lucru pentru că iubim mașinile și calitatea. Împărțim aceleși valori cu echipa de campioni din 2012 și cu clienții noștri: profesionalism și mașini bine pregătite. Parteneriatul vine astfel într-o linie firească. Vom lupta împreună pentru titlu și în 2013”, a declarat Narcis Obeadă, director general adjunct al Policolor Orgachim.

Echipajul susținut de Klar va concura în paralel și la o parte din etapele Campionatului European. "Sper să putem să facem 10 etape în Campionatul European de Raliuri în acest an. Acesta este planul, plus integral Campionatul Național al României. Va fi deci un an destul de încărcat. Mă simt însă mult mai bine pregătit faţă de anul trecut, pentru că am concurat cu regularitate şi am pus la punct un program cu o maşină perfect pregătită, inclusiv cu sesiuni de teste. Asta a făcut diferenţa. Este aproape ca un program cu o echipă de uzină şi asta mă face foarte fericit", a declarat Delecour.

Echipajul Delecour/Savignoni a luat startul în cadrul primei etape a ERC, la Janner Rally, chiar la începutul anului, în perioada 5-7 ianuarie. Aici cei doi au bifat un loc 7, la o distanță de 5 minute 21 secunde față de lider, și au acumulat 9 puncte.

Campionatul European de Raliuri este una dintre cele mai vechi competiții de acest tip din lume iar în 2013 se află la ediția 61. În acest an 13 etape pe macadam, asfalt și zăpadă au fost incluse în program.

În urma rezultatelor înregistrate în 2012, o etapă locală, Raliul Sibiului, este inclusă pentru al doilea an la rând în cadrul ERC. Evenimentul desfășurat pe macadam va avea loc în intervalul 25-27 iulie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1171 :: 17.79MB