No SSO cookie

BCR Leasing Rally Team - start in noul sezon competitional

voteaza
(5/ 1)
BCR Leasing Rally Team - start in noul sezon competitional
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

BCR Leasing Rally Team si-a prezentat componenta lotului  care ataca Campionatul National de Raliuri 2013.

 
 

Dupa trei titluri de Campioni Nationali la clase, doua titluri de Vicecampioni si titlul national la echipe, obtinute in 2012, la debutul sau in Campionatul National de Raliuri, BCR Leasing Rally Team este pregatita pentru inceperea unui nou sezon competitional si cucerirea unui nou titlu.

Performanta si profesionalismul au descris evolutia pilotilor BCR Leasing Rally Team inca de la primul sezon al echipei in Campionatul National de Raliuri. Impreuna au fost cea mai buna echipa in 2012, la debutul in noul sezon fiind pregatiti pentru rezultate cel putin la fel de spectaculoase. Cu o componenta usor modificata, alaturi de parteneri de incredere, membrii BCR Leasing Rally Team sunt nerabdatori sa ia startul in noul sezon.

Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motorsport, descrie astfel acest nou inceput: „Dupa o perioada intensa pentru pregatirea noului sezon, suntem toti gata de start. Apreciem increderea partenerilor care ne-au fost alaturi anul trecut – BCR Leasing, Colina Motorsport, Pirelli, Mobil 1 prin Star Lubricants, Orange, Renault, Radio ZU, Cronus e-Business, Nespresso si multumim atat lor, cat si noilor nostri parteneri – Omniasig, GrECo, Keleti Advanced Driving Consultants. Vom lupta cu alte cateva echipe foarte bine pregatite, de aceea tratam cu seriozitate aceasta competitie si avem incredere ca experienta si profesionalismul ne vor ajuta sa obtinem si anul acesta rezultatele pe care ni le dorim. Avem un nou membru in echipa, caruia ii uram bun venit si pe care ne bucuram sa il avem alaturi. Octavian Tirnovean este un pilot tanar, care a demonstrat ca are calitati deosebite si suntem siguri ca va avea rezultate la fel de bune ca si ceilalti membri BCR Leasing Rally Team – Alex Filip, Edwin Keleti si Vali Porcisteanu. Uram succes tuturor si ne vedem la Brasov!“

„Suntem bucurosi si onorati sa fim alaturi de BCR Leasing Rally Team la startul unui noi sezon in Campionatul National de Raliuri. Dupa un an de parteneriat de succes putem afirma cu certitudine ca am gasit la Echipa pe care o sustinem valorile pe care BCR Leasing le promoveaza in fiecare zi in business: indrazneala, spirit de competitie, fairplay si dorinta de depasire a limitelor. stim ca BCR Leasing Rally Team este formata din sportivi cu experienta, al caror obiectiv principal este performanta. Uram succes echipajelor noastre in noul sezon competitional si va asiguram ca vom ramane si in 2013 cei mai fideli suporteri ai lor.” – a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Lansarea oficiala a echipei a avut loc la sediul Colina Motorsport din Popesti Leordeni, urmand ca la Brasov, inainte de inceperea primei etape, cei mai norocosi dintre fanii participanti la concursul lansat pe Facebook, sa-i cunoasca pe membrii BCR Leasing Rally Team, la un cocktail organizat pentru sustinatorii echipei la Hotel Kasho.
Echipajele s-au prezentat jurnalistilor si partenerilor invitati la conferinta de presa si au vorbit despre planurile lor in noul sezon.

Alexandru Filip si Bogdan Iancu vor concura cu acelasi Renault Clio R3 Maxi EVO, la Clasa 5. „Pentru orice sportiv, un nou campionat reprezinta un moment aparte, o noua provocare, un nou inceput, sperante, vise si noi obiective sportive si de imagine. Noi, echipajul nr. 9, nu iesim cu nimic din acest tipar si imi doresc ca alaturi de partenerii nostri sa reusim sa reeditam succesul avut in sezonul 2012. Am pastrat aceeasi formula de anul trecut, in sensul ca de mentenanta masinii se va ocupa Colina Motorsport, in dreapta mea se va afla pentru al cincilea sezon consecutiv Bogdan Iancu si, cu bucurie si mandrie, vom evolua sub aceleasi culori, dat fiind faptul ca avem aceiasi parteneri ca si anul trecut. Ma folosesc si de acest prilej pentru a multumi Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin si Mobil 1 prin Star Lubricants.” – Alex Filip, Campion National Clasa 5.

Edwin Keleti va pilota Mitsubishi-ul EVO X, la Clasa 3, avandu-l in dreapta, ca si anul trecut, pe Botond Csomortani. „Ma bucur nespus ca, in fine, incepe campionatul! Pauza a fost prea lunga! Se anunta un sezon extrem de disputat pe plan sportiv, avem adversari care s-au reorganizat masiv si va fi o lupta crancena. stim cu totii ca e greu sa ajungi in frunte, dar mult mai greu sa te…mentii acolo! In mare masura noi suntem in formula de anul trecut, target-ul va fi sa fim mai rapizi decat anul trecut si sa reusim doua-trei rezultate bune la general, mai mult decat neaparat reeditarea titlului la clasa. Ne-am pregatit exemplar pentru acest debut de sezon, masina e, practic, noua, gratie eforturilor echipei tehnice Colina Motorsport, eu am fost la scoala de pilotaj a lui Vittorio Caneva, si ne bucuram ca partenerul principal BCR Leasing continua alaturi de noi, la fel ca si Star Lubricants. Noutatea cea mai mare este implicarea Omniasig, care ne va oferi un plus de liniste! Desi lupta pentru locul 1 la general si, implicit, la echipe este dezechilibrata, sezonul e lung si doar la final se culeg roadele!” – Edwin Keleti, Campion National Clasa 3.

Echipajul Valentin Porcisteanu/Dan Dobre isi pastreaza aceeasi configuratie si in 2013, concurand cu aceeasi masina, Mitsubishi EVO X R4, la clasa 2. „Dupa un rezultat bun in 2012, alaturi de sponsori noi si impreuna cu ai nostri coechipieri de valoare din cadrul BCR Leasing Rally Team, atacam pentru a cuceri inca un titlu la echipe, dar evident ca ne propunem sa cucerim si un nou titlu de campioni nationali, la individual. Multumim tuturor partenerilor, celor traditionali pentru increderea acordata, iar celor noi veniti le promitem ca-i vom trata cu acelasi profesionalism.“ – Valentin Porcisteanu, Vicecampion National.

Un nou echipaj se alatura BCR Leasing Rally Team: Octavian Tirnovean si Alexandru Popidan vor concura cu Dacia Logan la Clasa 9. „Este o onoare pentru mine sa fac parte din echipa campioana si le multumesc tuturor pentru increderea acordata. Desi lupta in cadrul Cupei Dacia Logan este extrem de disputata, suntem convinsi ca ne putem bate pentru locul intai.”
Campionatul National de Raliuri – Dunlop 2013 are in calendar noua etape, trei desfasurate pe asfalt si sase pe macadam, prima etapa fiind disputata in acest week-end la Brasov.

Calendarul competitional 2013:
1.    Tess Rally Dunlop – 21-23 martie, Brasov
2.    Timis Rally – 12-13 aprilie, Timisoara
3.    Raliul Deltei Tulcea – 31 aprilie-1 mai, Tulcea
4.    Raliul Clujului – 21-22 iunie, Cluj
5.    Raliul Sibiului – 25-27 iulie, Sibiu
6.    Raliul Aradului – 23-24 august, Arad
7.    Raliul Bacaului – 13-14 septembrie, Bacau
8.    Raliul Iasiului – 4-5 octombrie, Iasi
9.    Raliul Harghitei – 25-26 octombrie, Harghita

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2132 :: 17.81MB