No SSO cookie

„Jack Daniel’s Rally Team” - locul 2 în clasamentul general al raliului de la Bacau

voteaza
(0/ 0)
„Jack Daniel’s Rally Team”  - locul 2 în clasamentul general al raliului de la Bacau
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

București, 28 mai 2012 – Echipajul „Jack Daniel’s Rally Team” compus din Gergo Szabo și Borbely Karoly a dus pe podium mesajul de responsabilitate socială „Condu responsabil: nu bea la volan!”, clasându-se pe locul 2 în clasamentul general al Raliului Moldovei.

 
 

Cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri 2012, raliul Moldovei s-a dovedit a fi o etapă încununată de succes pentru echipa formată din Gergo Szabo și Borbely Karoly.

La finalul unei lupte spectaculoase împotriva echipajului de renume mondial, format din fostul vicecampion mondial Francois Delecour și Dominique Savignoni, echipajul „Jack Daniel’s Rally Team” s-a clasat pe locul 2.

Gergo Szabo şi Karoly Borbely, despre etapa a treia: „Pentru noi a fost o adevarată onoare să concurăm cu un astfel de echipaj de talie internațională. Francois Delecour este un vicecampion mondial, dublu câștigător al renumitului raliu Monte Carlo și am avut ce să învățăm de la el atât ca și profesionist cât și ca om. Are 31 de ani de experiență și este un pilot  legendar.

Am făcut o cursă spectaculoasă și am reușit să ne menținem în acelasi timp de concurs cu ei până la momentul când suspensia față dreapta s-a rupt, moment în care ne-am decis să conservăm rezultatul. La final de cursă, Francois declara că Gergo a condus magnifique

Echipajul compus din Rareş Tomiţă și Csegzy Levente a reușit să se claseze pe poziția a 5-a, la clasa 3, după o luptă strânsă cu alte 6 echipe, soldată și cu un abadon.

Echipa „Jack Daniel’s Rally Team” condusă de Cătălin Berari a reușit și ea un rezultat notabil, clasându-se pe locul 4, la clasa 11.

Rareş Tomiţă și Csegzy Levente despre etapa a treia: „ A fost o etapă grea pentru noi și plină de peripeții. În prima de zi de raliu am avut o ieșire în decor ca urmare a unui derapaj într-un viraj periculos, dar ne-am revenit repede și cu ajutorul celorlalți colegi care ne-au ajutat. Ne bucurăm că la final am reușit să ne clasăm pe locul 5 și respectiv pozitia a doua la juniori”.

„Raliul Bacăului a fost o provocare pentru noi pentru că eram obligați să recuperăm diferența de puncte generată de cele două abandonuri. Am reușit să ne clasăm pe locul patru și sperăm să reducem din ce în ce mai mult diferența de puncte în etapele viitoare”, a declarat Cătălin Berari după Raliul Moldovei.

Despre „Jack Daniel’s Rally Team”

În 2012„Jack Daniel’s Rally Team” aduce mesajul său de responsabilitate socială în atenţia iubitorilor de raliuri, prin echipajele:

  • Gergo Szabo / Karoly Borbely, Mitsubishi Evo 10
  • Cătălin Berari / Robert Maior, Mitsubishi Evo 6
  • Rareş Tomiţă / Csegzy Levente, Mitsubishi Evo 9
  • Florentin Petre / Hristo Hristov, Renault Clio Super 1.6

Date tehnice – Raliul Moldovei
Suprafață:  asfalt (75,5 %), macadam (24,5 %)
Lungime totală: 382,15 km
Lungime probe speciale: 116,1 km

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1435 :: 22.18MB