No SSO cookie

E oficial, Valentino Rossi a semnat cu Yamaha

voteaza
(5/ 1)
E oficial, Valentino Rossi a semnat cu Yamaha
MotoGP · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Zvonurile din ultima perioada au fost confirmate, Doctorul va pilota pentru Yamaha din sezonul urmator. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

E oficial, Valentino Rossi va fi coechipier cu Lorenzo la Yamaha incepand cu sezonul urmator de MotoGP.
Fanii lui Rossi pot fi de acum mult mai fericiti stiind ca italianul va reveni probabil la performantele care l-au facut atat de cunoscut.
Dupa Lorenzo, care a semnat un contract pentru sezoanele 2013-2014, a venit si randul Doctorului sa semneze pentru doi ani. Astfel, Rossi va iesi din conul de umbra in care s-a aflat in cei doi ani petrecuti la Ducati. Cei de la Yamaha sunt extrem de fericiti. De ce nu ar fi? Pana la urma acest dream team le-a adus trei titluri consecutive in 2008, 2009 si 2010.
Chiar daca mai avem de parcurs niste curse din actualul sezon, abia asteptam sa il vedem pe Rossi castigand curse dupa curse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1274 :: 17.78MB