No SSO cookie

Viitorul e SuperMoto!!!

voteaza
(0/ 0)
Viitorul e SuperMoto!!!
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Foştii coechipieri la echipa Yamaha, Carlos Checa şi Max Biaggi şi-au împărţit victoriile în cursele Supermoto ale celebrităţilor, desfăşurate miercuri, la Bologna Motorshow.

 
 
[poza1s]Alături de Biaggi şi Checa, spre bucuria celor 50.000 de spectatori, la linia de start s-au aliniat piloţii de la Ducati MotoGP Troy Bayliss şi Loris Capirossi, starul de la 125cc GP Andreea Dovisioso, starurile SBK Robert Ulm şi Ivan Clementi, plus pilotul AMA SBK Giovanni Bussei, pentru a încănta publicul cu derapajele lor spectaculoase. Evenimentul, desfăşurat într-un format de trei curse, a cuprins două curse normale a câte 20 de tururi, iar apoi o finală în stil american, care implică eliminarea în fiecare tur a ultimilor doi clasaţi, astfel încât, doar primii doi clasaţi ajung să termine cursa - ceea ce încurajează depăşirile frenetice, de senzaţie. [poza2s]În prima cursă, Checa a dominat de la început şi până la sfârşit, dar şi Bayliss a fost aproape la fel de bun, el terminând cursa pe locul doi înaintea lui Biaggi, în ciuda faptului că nu mai pilotase niciodată o motocicletă VOR. Coechipierul său Capirossi s-a retras din cauza unor probleme tehnice. Începutul cursei a doua il găseşte pe Clementi lider, dar Checa va învinge din nou după ce îşi croieşte drum prin plutonul fruntaş, iar Bayliss termină din nou pe locul secund. Biaggi, pilotând o motocicletă Honda s-a clasat abia al cincelea în spatele tinerilor Mattia Pasini şi Dovisioso. [poza3s]În cursa Americană finală Checa pleacă primul, în timp ce în spatele său Bayliss şi Biaggi se ciocnesc, iar Troy cade la pamânt. Urmărit de spectrul eliminării ultimilor doi clasaţi în fiecare tur, numărul 12 nu pierde timpul şi încalecă încercând să ţină pasul cu cei din faţa sa. Între timp, speranţele lui Checa într-un final perfect care să-i aducă trei victorii se clatină atunci când acesta cade, dar spaniolul se ridică imediat.. doar ca sa cadă din nou! Al doilea accident îl scoate din cursă. [poza4s]Acum, toată atenţia se îndreaptă către lupta dintre Bayliss şi Biaggi, Troy supravieţuind eliminării prin urcarea pe locul secund, în spatele liderului Max în ultimul tur, tur care ii aduce italianului Biaggi o victorie populară 'acasă'. Biaggi care este fan Supermoto, va adăuga victoria de la Bologna victoriei anterioare din cursa de anduranţă de la Roma de pe 30 noiembrie, iar cele două victorii anterioare ale zilei îi dau lui Checa un motiv să zâmbească după un sezon slab de MotoGP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0717 :: 17.77MB